Rutger Kuiper en Nick Wildeboer – Customiso

Wij staan garant voor de mooiste serveerplanken met hierop een prachtige gravering van topkwaliteit. Dit gepaard met persoonlijke service en contact.

Rutger Kuiper en Nick Wildeboer – Customiso"Onze generatie spendeert veel tijd op Social Media en wij merken dat horecaondernemers hier niet optimaal gebruik van maken. Dit moet anders!"
Editie:18
Bedrijf:Customiso
Hogeschool:Hanze hogeschool

Wij zijn Rutger Kuiper, 19 jaar oud en Nick Wildeboer, 21 jaar oud en wij volgen de HBO-studie ‘Management in de zorg’ aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Naast de opleiding zijn wij gestart met ons bedrijf /onze V.O.F. Customiso.nl. Wij graveren serveerplanken voor horeca klanten en particulieren met behulp van verschillende lasergraveringstechnieken. Samen zijn wij Customiso begonnen, omdat wij denken om horecaondernemers te kunnen ondersteunen in hun klantgerichte en klantvriendelijke service.

Wij zijn dit gestart, omdat wij graag iets voor onszelf wilden beginnen. Nick kwam met verschillende ideeën t.a.v. lasergraveringstechnieken om materialen te graveren met teksten, foto’s en het snijden van materialen. Rutger zag dit idee zitten en samen kwamen wij tot het idee om ons te focussen op horecaondernemers om gepersonaliseerde borrel- en serveerplanken te graveren. We zouden onze collectie in de toekomst graag willen uitbreiden met bijvoorbeeld menukaarten en/of andere materialen.

Ons bedrijf

Wij vinden dat elk restaurant niet achter de feiten aan mag en kan lopen als het gaat om de voordelen van Social Media! Hoe vaak ziet u foto’s voorbij komen van perfecte gerechten op Instagram, Snapchat, Facebook en Whatsapp. Maar u ziet niet waar het gerecht geserveerd wordt. Horecaondernemers laten in onze ogen gratis marketing liggen als het gaat om de Social Media!

Een foto van uw gerecht op een bijzondere plank met hierin uw logo gegraveerd! Een plaatje wat zichzelf verkoopt, aldus Customiso.

Wij staan garant voor de mooiste serveerplanken met hierop een prachtige gravering van topkwaliteit. Dit gepaard met persoonlijke service en contact. Wij houden van contact met onze klanten en vinden het prachtig om te zien hoe trots klanten kunnen zijn op onze planken. En dit allemaal zo groen en duurzaam mogelijk!

Wat verwachten wij van de Noorderlingen?

Onze verwachtingen over de Noorderlingen richten zich vooral op het opdoen van kennis uit de praktijk en de welkome ondersteuning hierbij. Wij weten immers niet alles. Graag willen we ons verbeteren in het verkopen en het vinden van klanten in onze markt. Ook vinden wij het natuurlijk geweldig om samen met andere beginnende ondernemers te gaan werken en met elkaar onderzoeken of en zo ja op welke manier wij elkaar zouden kunnen helpen. Wij staan open voor nieuwe inzichten en sparren graag over allerlei onderwerpen met anderen. Afsluitend willen wij onze eigen planken gaan ontwerpen en maken, waarbij we het productieproces volledig in eigen handen hebben en houden: een exclusief Customiso-design!

Rutger Kuiper en Nick Wildeboer