Sander Schoffelmeer – SEVNT

Sevnt verzorgt unieke sportdagen die gekoppeld staan aan de beleving en de ontwikkeling van het individu, waarbij samenwerken, denkvermogen en persoonlijke prestaties centraal staan.

Sander Schoffelmeer – SEVNT"Ik verheug mij op een halfjaar vol ontwikkelingen, plezier en uitdagingen."
Editie:16
Bedrijf:SEVNT
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool
Functie:CEO

Hallo, mijn naam is Sander Schoffelmeer. Ik ben 23 jaar jong en in het dagelijks leven studeer ik Leisure & Event Management op het NHL Stenden te Leeuwarden. Voor mijn huidige opleiding heb ik deelgenomen aan de Academie Lichamelijke Opvoeding op het Hanze in Groningen.

Begin 2021 ben ik samen met mijn compagnon Laura Oosterloo onze eigen sportonderneming gestart genaamd Sevnt.

Sevnt verzorgt unieke sportdagen die gekoppeld staan aan de beleving en de ontwikkeling van het individu, waarbij samenwerken, denkvermogen en persoonlijke prestaties centraal staan. De workshops, clinics en sportdagen kunnen op maat gemaakt worden aan de hand van de behoefte en doelstelling van de scholen of bedrijven waarmee samengewerkt wordt. Van kennismakingsles tot een lessenreeks en van sporttoernooi tot complete sportdag.

Tijdens mijn deelname aan de minor ‘De Noorderlingen’ hoop ik mij verder te ontwikkelen in de ins en outs van een bedrijf en hoe onze sportonderneming opgezet en uitgebreid wordt tot een merk. Graag zou ik mij ook verder willen ontwikkelen op het financiële gedeelte. Ik verheug mij op een halfjaar vol ontwikkelingen, plezier en uitdagingen.