Senne Smits – HobbySter

Eind 2019 ben ik met twee vennoten een e-commercebedrijf begonnen waarbij we huis-, tuin- en vrijetijdsartikelen verkopen via Bol.com. Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een of meerdere merken om als online retailer onafhankelijk te worden van het door Bol.com aangeboden platform. Het eerste merk, waar we nu mee bezig zijn, is ‘HobbySter’ en focust zich op allerhande producten voor creatieve activiteiten.

Senne Smits – HobbySter"Ik kijk er naar uit om een hoop te leren en zowel het bedrijf als mijzelf op hoog tempo te ontwikkelen."
Editie:16
Bedrijf:HobbySter
Hogeschool:Hanzehogeschool

Hoi! Mijn naam is Senne Smits (21) en ik ben tweedejaarsstudent Human Resource Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik haal veel energie uit reizen, afspreken met vrienden en muziek luisteren (en af en toe muziek maken).

Eind 2019 ben ik met twee vennoten een e-commercebedrijf begonnen waarbij we huis-, tuin- en vrijetijdsartikelen verkopen via Bol.com. Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een of meerdere merken om als online retailer onafhankelijk te worden van het door Bol.com aangeboden platform. Het eerste merk, waar we nu mee bezig zijn, is ‘HobbySter’ en focust zich op allerhande producten voor creatieve activiteiten. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld: diamond painting, epoxy-gieten of zelf kaarsen maken! Hiervoor maken we uiteraard ook een eigen webshop en hopen we met de merken op verschillende takken van de markt ons te kunnen ontwikkelen tot gevestigde namen.

Bij de Noorderlingen ga ik mezelf verder ontwikkelen als studentondernemer en persoon. Daarnaast wil ik het bedrijf en de merken naar een hoger en professioneler niveau tillen en veel leren van de nieuwe ervaringen in dit proces. Uiteraard zal er ook veel te leren zijn van mededeelnemers en hier ga ik zeker actief naar op zoek.

Al met al denk ik dat het komende semester zeer goed zal zijn voor de plannen die we als bedrijf hebben of bedenken. Ik kijk er naar uit om een hoop te leren en zowel het bedrijf als mijzelf op hoog tempo te ontwikkelen.