Sietse Vogelvang – het Energie-Lab

Wij willen met het Energie-Lab bijdragen aan een duurzame vastgoed markt en hier mee de bijdragen aan een duurzame wereld.

Sietse Vogelvang – het Energie-Lab"Wij willen met het Energie-Lab bijdragen aan een duurzame vastgoed markt en hier mee de bijdragen aan een duurzame wereld."
Bedrijf:Energie-Lab

Ik wil mij graag even voorstellen. Ik ben Sietse Vogelvang en ik ben 22 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Doetinchem maar het mooie Doetinchem heb ik 4 jaar geleden ingeruild voor Groningen. Hier ben ik gaan studeren aan de Hanze hogeschool en ben ik begonnen met de studie Vastgoed & Makelaardij. Door mijn studie heb ik nu de kans gekregen om mijn minor bij De Noorderlingen te volgen.

In mijn leven ben ik al vaker bezig geweest om kansen te zien en deze dan ook te benutten. Zo ben ik in september ’22 samen met Guus Verhoog (een studievriend) begonnen met het verdiepen in de duurzame kant van het vastgoed. Wij geloven beide dat hier veel in te doen is en nog veel gaat veranderen de komende jaren. Zo hebben wij ons eerste bedrijf opgericht: het Energie-Lab. Bij het Energie-Lab voorzien wij makelaars, vastgoed beheerders en particulieren van energielabels voor bestaande woning bouw. Daarnaast houden wij ons ook bezig met het adviseren van vastgoed objecten en stellen hier adviesrapporten voor op. Wij willen met het Energie-Lab bijdragen aan een duurzame vastgoed markt en hier mee de bijdragen aan een duurzame wereld.

Bij mijn minor De Noorderlingen hoop ik veel te leren over mijn bedrijf en hoe ik dit kan werken aan mijn bedrijf. Ook hoop ik veel te leren van de ondernemers die ik hier zal ontmoeten en hier connecties aan over te houden.