Sil Veltman – Webtunes

Ik help technische bedrijven te groeien, door waardering voor hun werk te creëren.

Sil Veltman – Webtunes"Puur vakmanschap dus. Voor techneuten, door techneuten."
Editie:18
Bedrijf:Webtunus
Hogeschool:Hanze hogeschool

Techniek is zo indrukwekkend. Mensen zouden eens moeten weten…

Mijn naam is Sil Veltman en ik help technische bedrijven te groeien, door waardering voor hun werk te creëren.

Als afgestudeerd Technisch Bedrijfskundige heb ik een passie voor techniek. Tijdens mijn studie was ik continu bezig processen te innoveren en te optimaliseren. Een voorbeeld hiervan is het inrichten van een werkplaats, zodat de output zo hoog mogelijk ligt.

Maar mijn interesse ligt niet alleen in de werkplaats, ook online. Zo ben ik vier jaar geleden een bedrijf gestart in webdesign en development. Inmiddels maken we niet alleen websites, maar bieden we ook diensten hier omheen aan. Denk bijvoorbeeld aan fotografie van de werkplaats, of advertenties om mensen naar die mooie website te trekken. Die website die functioneert als online fundering.

Nu is het tijd om de kennis van mijn studie en bedrijf te combineren. Met websites die inzicht geven in het vakmanschap van de bedrijven. En dat niet alleen, een websites die zelf ook nog eens staan als een huis. Puur vakmanschap dus. Voor techneuten, door techneuten.

Ik verwacht dat De Noorderlingen mij gaat helpen hier nog verder in te groeien. Allereerst door me te bevinden in een cirkel van ondernemers. Ondernemers met een bepaalde mindset. Ik geloof dat je gaat lijken op de mensen waar je de meeste tijd meer doorbrengt, daarom denk ik dat zo’n cirkel erg waardevol kan zijn.