Sirano ’t Zand – Fight Academy Groningen

Sirano ’t Zand – Fight Academy Groningen"Vanaf het moment dat je binnenstapt begint de uitdaging om je fysiek en mentaal te ontwikkelen"
Editie:15
Bedrijf:Fight Academy Groningen
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar

Mijn naam is Sirano ‘t Zand, ik ben 31 jaar oud en Vierdejaars student social work. Voordat ik ben gestart met deze opleiding, heb ik tien jaar gediend bij de Koninklijke landmacht. Tijdens de opleiding ben ik gestart met mijn eigen onderneming Fight Academy Groningen. Hierbij heb ik mijn passie samen kunnen brengen met arbeid. Kickboksen is al vanaf mijn jeugd een passie en ik beoefen deze mooie sport inmiddels sinds 2005. Zelf heb ik de nodige wedstrijdervaring en geef ik sinds 2015 kickboks trainingen en workshops aan verschillende doelgroepen.

Bij Fight Academy Groningen bieden wij vechtsport op maat. Dit houdt in dat iedereen welkom is, en de trainingen worden aangepast aan de doelgroep. Het moment dat je binnenstapt word je uitgedaagd om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Naast commerciële sport proberen wij een combinatie te maken tussen sociaal maatschappelijk werk en vechtsport. Hiermee maken wij onderscheid tussen andere sportscholen in Groningen.

Bij de Noordelingen hoop ik mij als ondernemer door te ontwikkelen, het bedrijf te laten groeien en ondertussen de kwaliteit te blijven waarborgen.