Sjoerd Terpstra – JGS Alu. Solutions

Sjoerd Terpstra – JGS Alu. Solutions
Editie:14
Bedrijf:JGS Alu. Solutions
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool
Functie:Eigenaar JGS Alu. Solutions

Mijn naam is Sjoerd Terpstra, 4e jaars commerciële economie student aan de NHL Stenden in Leeuwarden. Sinds eind 2019 ben ik mede eigenaar van het bedrijf JGS Alu. Solutions waar wij ons richten op het ontwerpen en bouwen van aluminium boten.

JGS Alu. Solutions richt zich op meerdere doelgroepen en is de overkoepelende naam voor de activiteiten die we als vennootschap uitvoeren. In november 2019 allemaal begonnen met Skane Fishingboats waar we voor de veeleisende sportvissers custom visboten bouwen die geheel naar eigen smaak kunnen worden ingedeeld, aangezien we ons met Skane Fishingboats in een nichemarkt bevinden willen we ons bereik vergoten met een nieuw concept die ons bereik zullen vergroten onder een andere doelgroep.

Tijdens de minor de Noordelingen wil ik bezig met het opzetten van een nieuw concept met betrekking tot de elektrische sloepen. De elektrische vaartuigen krijgen langzamerhand een steeds groter aandeel binnen de Nederlandse watersportbranche, het is dan ook nu de tijd om ons te richten op elektrisch aangedreven sloepen. Het doel is om een nieuw verdien model te creëren omtrent de elektrische sloepen, de traditionele verkoop zal door de jaren afnemen en geeft mogelijkheden om nieuwe innovaties toe te passen.