Sytse Bosma – FSB-Academy

Sytse Bosma – FSB-Academy"Het doel van FSB-Academy is om jou fitter, sterker en beter te maken"
Editie:13
Bedrijf:FSB-Academy
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen

Gezondheid is voor veel mensen één van de belangrijkste aspecten van het leven.  Toch hebben veel Nederlanders er moeite mee om hun gezondheid op peil te houden. Zittend werk en een druk gezinsleven maken het soms lastig om gezond te worden en te blijven. Ondertussen wordt het eten in de supermarkt steeds vernieuwd, lekkerder en vaak minder gezond. Dit geeft voor de Nederlander die gezondheid belangrijk vindt veel uitdaging, verwarring en obstakels. Gelukkig zijn er steeds meer ondernemingen die de Nederlanders hiermee proberen te helpen.  

Mijn naam is Sytse Bosma en ik ben een 21-jarige voeding en diëtetiek student.  Ik zit inmiddels in het derde jaar van mijn studie waarbij het einde langzaam maar zeker in zicht komt. Over anderhalf jaar ben ik diëtist en ga ik mij mengen in de wereld van gezondheid.  Ik ga dit doen met mijn eigen bedrijf: FSB-Academy. 

Dit doe ik inmiddels nu een kleine 2 en een half jaar en combineer ik met mijn werk in een fitnesscentrum. Het doel van FSB-Academy is om jou fitter, sterker en beter te maken. Hierbij staat persoonlijk advies, persoonlijke begeleiding en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit kan toegepast worden bij personal training, voedingsadvies- en begeleiding en bij de wekelijkse buitentrainingen. 

Hoe FSB-Academy er uit ziet als ik het werkveld in ga? Ik weet het niet…De wereld van gezondheid en vooral gezonde voeding veranderd continue. Er komen dagelijks andere inzichten en bedrijven spelen hierop in. Tijdens de minor ga ik hier ook op inspelen. Ik ga mijn concept verder ontwikkelen zodat ik hier na de opleiding mee van start kan gaan. Dit is dan ook mijn doel tijdens de Noordelingen. Dit gaat een fantastische periode worden voor mijzelf en mijn bedrijf!