Thap van der Veen- Nightcyclus

Het verbinden van bedrijven om vervolgens met z’n allen de vruchten ervan te plukken, dat staat bij mij hoog in het vaandel. Naar mijn mening is kennis macht, maar kennis delen is kracht.

Thap van der Veen- Nightcyclus"Wander less, party more"
Editie:12
Bedrijf:NightCyclus
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichter NightCyclus

Een avond feesten op de beste locaties

Studenten en toeristen
Wat is the place to be? Waar zijn de leukste feestjes? Waar kun je het langst door? Hoe zorg je ervoor dat je niet de hele nacht hoeft te dwalen op zoek naar iets leuks? Of misschien ben je al bekend met uitgaan in Groningen, maar ben je toe aan wat nieuws? Wander niet langer. Want NightCyclus geeft jou met een unieke app toegang tot alle toffe uitgaansgelegenheden van Groningen en biedt jou daarmee alle opties voor de avond en nacht. Nu weet je zeker dat je samen met je vrienden een onvergetelijke en buitengewone nacht gaat beleven.

Connect met je bezoekers
Stel, je organiseert een wekelijks event voor studenten in Groningen. Een wedstrijd beerpong, een workshop cocktails maken of een happy hour. Hoe krijg je meer bezoekers? Hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen je reclame zien? Hoe gaan die evenementen bijdragen aan een hogere omzet? NightCyclus to the rescue! Want met één druk op de knop kunnen wij jouw doelgroep bereiken met reclames en informatie. En jij? Jij ontvangt alle relevante inzichten en resultaten via een op maat gemaakt dashboard.

Groningen op de kaart
Ieder jaar komen nieuwe (buitenlandse) studenten en toeristen naar Groningen. Ze kunnen niet wachten te zien wat de magische stad te bieden heeft in de avonduren. Maar, wat heeft Groningen eigenlijk te bieden? Met de app NightCyclus zetten we Groningen nog beter op de (virtuele) kaart. Een stuk service, openheid en een warm welkomstgebaar voor hen die het geluk hebben de stad nog te mogen ontdekken. Natuurlijk is NightCyclus ook een echte eyeopener voor bekende stappers en inwoners van Groningen: een virtuele hulp bij het ontdekken van de leukste en gezelligste plekken.

Mijn naam is Thap van der Veen, vierdejaars student Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool Groningen. Vanaf augustus 2018 ben ik gestart met het bedrijf NightCyclus. Je zult je waarschijnlijk wel afvragen hoe een makelaars student er nou bij komt om een app te gaan ontwikkelen. Nou, dat is voor mij ook nog steeds een vraag. Waarschijnlijk komt het doordat dit idee mij zoveel energie geeft, dat ik er niet meer omheen kon om er vervolgens niks meer mee te gaan doen. Trots kan ik dan ook vertellen dat het NightCyclus team nu uit zes enthousiaste studenten bestaat, ieder met zijn eigen kennis en kunde. Met z’n allen, zowel het team als de Community (Nightcrew), bouwen we aan dé uitgaansapp van Groningen om vervolgens het beste ervan te maken!

De Noorderlingen biedt voor mij dé oplossing om het bedrijf te kunnen combineren met de studie. De verwachtingen van deze minor zijn dan ook om meer te groeien als persoon zowel zakelijk. Door een netwerk van mede student-ondernemers om je heen te hebben moet dat zeker gaan lukken. Ook ben ik erg benieuwd naar de bedrijfsbezoeken waar veel kennis en ervaring uit gehaald kan worden.