Thijs Bult & Wander van Wilpe – Bulpe

Samen zijn wij de oprichters van Bulpe aangezien we hiermee verder willen groeien zijn we met deze minor gestart. Wij zijn actief in de e-commerce en dan met name op bol.com.

Thijs Bult & Wander van Wilpe – Bulpe"De Noordelingen biedt ons dus de perfecte kans om deze ambities te verwezenlijken"
Editie:17
Bedrijf:Bulpe
Hogeschool:Saxion

Over ons

Mijn naam is Wander van Wilpe, ik ben 19 jaar en studeer momenteel Commerciële Economie aan het Saxion in Enschede in het 3e jaar.

Mijn naam is Thijs Bult, 19 jaar oud en woonachtig in Enschede. Hier volg ik de opleiding commerciële economie op Hogeschool Saxion. Inmiddels zit ik in het derde jaar van de opleiding en heb ik gekozen voor de specialisatie sales en accountmanagement.

Ons bedrijf

Samen zijn wij de oprichters van Bulpe aangezien we hiermee verder willen groeien zijn we met deze minor gestart. Wij zijn actief in de e-commerce en dan met name op bol.com. Dit houdt in dat wij producten zoeken waar wij potentie in zien, hiervoor zoeken we dan een leverancier waarbij we de producten in grote aantallen inkopen. Deze producten testen we dan uitvoerig, kwaliteit staat namelijk bij ons voorop. Als het product in orde is dan voegen we onze eigen branding toe en dan kan het verkopen beginnen.

Doelen en ambities

Samen zijn we ons bedrijf zo´n twee jaar geleden gestart. Destijds was het nog ons doel om hier een klein bedrag mee bij te verdienen. Ondertussen is dit uitgelopen tot een serieus bedrijf met vele ambities en zijn we beiden gestopt met onze bijbaantjes. Om deze ambities te vervullen hebben wij ook hulp van anderen nodig, zodat we hieruit kennis kunnen vergaren die wij nog niet hebben of niet behandelen in onze studies. De Noordelingen biedt ons dus de perfecte kans om deze ambities te verwezenlijken. Gedurende de minor willen we onze branding, designs en processen verbeteren en daarnaast ook onze juridische en financiële kennis verbreden. Hiermee kunnen we onze professionaliteit verhogen, zodat we kunnen blijven groeien. Zo willen we aan het eind van dit semester websites om onze producten heen hebben, ook verkopen via Amazon en andere online platformen, de financiële en juridische zaken op orde hebben, een verhoogde productiviteit van de bedrijfsprocessen zien, en ten slotte goede branding om onze producten heen hebben.