Thijs van der Veer – It’s Just Content

Mijn naam is Thijs van der Veer, 21 jaar en studeer Creative Business op NHL Stenden in Leeuwarden. Ik ben altijd al bezig geweest met ondernemen. Op mijn 13ebouwde ik mijn eigen servers om online spelletjes te kunnen spelen met anderen. Hiermee kwam ik al op vroege leeftijd in aanraking met programmeren. Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de opleiding ICT en later overgestapt naar Creative Business.

Thijs van der Veer – It’s Just Content"Met It’sJustContent helpen we andere bedrijven met alle werkzaamheden omtrent online uitstraling."
Editie:16
Bedrijf:It's Just Content
Hogeschool:NHL Stenden

In 2019 ben ik met een goede vriend van mij een multimedia bureau begonnen genaamd It’sJustContent. Met It’sJustContent helpen we andere bedrijven met alle werkzaamheden omtrent online uitstraling. Denk hierbij aan van SEO tot videoproductie. Tot op heden ben ik hiermee aan het werk. Met It’sJustContent hebben we onze eerste kennismaking gehad met e-commerce. We hielpen verschillende bedrijven met het opzetten van hun eigen webwinkel en loste problemen op voor bestaande webwinkels. Na het leren van de ins en outs betreft e-commerce hebben we besloten om ook een eigen webwinkel te gaan beginnen genaamd GoSpeelgoed.

Met De-Noordelingen ga ik bezig met de webwinkel GoSpeelgoed.nl. Tijdens de minor ga ik voornamelijk bezig met het opzetten van de marketing voor GoSpeelgoed. Ik heb voor de Noordelingen gekozen omdat, het de minor is voor studenten met ondernemingen. Ik ben er van overtuigd ontzettend veel te kunnen leren van iedereen, zowel docenten als andere deelnemers.