Thijs Vos – Green Fabrics

Thijs Vos – Green Fabrics"Het doel van Green Fabrics is om de Tony Chocolony te worden van de stoffen industrie"
Editie:15
Bedrijf:Green Fabrics
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:founder

Dag Allemaal,

Mijn naam is Thijs Vos en mij mag je wakker maken voor één van de volgende 3 A’s: Actie, Avontuur of Adrenaline. Mijn favoriete bezigheden zijn motorrijden, afspreken met vrienden of een goed boek lezen.

In het half jaar vóór De Noorderlingen ben ik bezig geweest met het student consultancy bureau van de opleiding Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool. In dit half jaar hebben mijn mede consultants en ik voor het eerst echt kennis gemaakt met zelfstandig aan een ‘groot’ vraagstuk werken. Hierbij kwam de nodige evaluatie, reflectie en uiteindelijk ook persoonlijke ontwikkeling kijken. Door deze evaluatie en reflectie heb ik geleerd over mijn zwakke- maar ook sterke punten. Veel nieuwe inzichten dus! Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt iets met deze inzichten te doen en mijn focus ligt nu op startups & ondernemen. Hierdoor ga ik afstuderen bij mijn eigen bedrijf en als extra deelnemen aan dé ondernemers minor van het Noorden.

In het komend semester ga ik bezig met de ontwikkeling van Green Fabrics. Om een lang verhaal kort te maken, Green Fabrics wil de Tony Chocolonely van de stoffen industrie worden door de huidige gefragmenteerde fashion supply chain radicaal transparant te maken. Op deze manier kan jij met kerst een kerstkaartje naar de katoenboer sturen die het katoen voor jouw favoriete wintertrui heeft gegroeid.

Hoe vet zou dat zijn!

Spreekt dit idee jou aan of ben je verder benieuwd waar wij bij Green Fabrics mee bezig zijn? Neem dan contact met me op.

06 4000 5509

thijs@greenfabrics.nl