Thomas Kammenga – Cloud seat

Ik verwacht dat ik veel zal gaan groeien als persoon tijdens deze minor en meer kennis kan opdoen die helpt bij het runnen van een eigen bedrijf.

Thomas Kammenga – Cloud seat"Een ongelofelijk grote en comfortabele zitzak, die niet alleen lekker zit, maar er ook nog eens modern uitziet.  "
Editie:18
Bedrijf:Cloud Seat
Hogeschool:Hanze hogeschool

Hallo,

Mijn naam is Thomas Kammenga ik ben 23 jaar oud en woon in Drachten. Ik studeer ondernemerschap en retail-management aan de Hanzehogeschool en zit ik in mijn laatste jaar.

Tijdens mijn opleiding heb ik samen met een vriend van mij bedacht dat wij gezamenlijk een bedrijf wilden starten om te leren hoe het in elkaar zat. Na verschillende bedrijven zijn wij serieus bezig gegaan en kwamen we met de Cloud Seat. Een ongelofelijk grote en comfortabele zitzak, die niet alleen lekker zit, maar er ook nog eens modern uitziet.

Ik ben destijds met mijn studie gestart, omdat ik mij wilde omgeven met creatievelingen die dezelfde passie delen. Tevens ook de grootste reden achter mijn keuze voor De Noordelingen. Ik krijg namelijk ontzettend veel energie van enthousiaste en gedreven mensen. Daar krijg ik zelf meer ideeën van en wil ik ook graag aan de slag. Ik verwacht dat ik veel zal gaan groeien als persoon tijdens deze minor en meer kennis kan opdoen die helpt bij het runnen van een eigen bedrijf.

De doelgroepen waar wij ons voornamelijk op gaan richten zijn bedrijven die bezig zijn om een ruimte te creëren waar werknemers tot rust kunnen komen. Omdat je tegenwoordig als bedrijf wil dat jouw werknemers het meeste uit hunzelf halen. Daarbij focussen wij ook op de particuliere kopen die genoeg ruimte in huis heeft voor zo’n grote zitzak.