Vera Kuijer – VERASUSHI

In een mooi dorp in Drenthe namelijk Dwingeloo ben ik 2 jaar geleden bij mij ouders op de boerderij gestart met mijn onderneming: VERASUSHI!

Vera Kuijer – VERASUSHI"Mijn passie voor sushi erg groot is en ik niet kan wachten om volledig te focussen op mijn bedrijf. "
Editie:18
Bedrijf:VERASUSHI
Hogeschool:Hanze hogeschool

Ik ben Vera Kuijer, 22 jaar en volg nu het 3e jaar van de opleiding Technische Bedrijfskunde op de Hanze Hogeschool in Groningen. In dit jaar kies je een minor voor een half jaar en heb ik er voor gekozen om de minor De Noordelingen te volgen. Een unieke kans voor mij!

In het mooi dorp in Drenthe namelijk Dwingeloo ben ik 2 jaar geleden bij mij ouders op de boerderij gestart met mijn onderneming: VERASUSHI! En misschien heb je nu al een klein vermoeden waar VERASUSHI zich mee bezig houdt. Sushi en dan niet zomaar sushi maar luxe creatieve en vooral smaakvolle sushi creaties! Vanuit onze horeca keuken op de unieke locatie in Dwingeloo doen we elk weekend van vrijdag tot en met zondag sushi afhaal en bezorging. Hiernaast geven we ook workshops en kan je ons op verschillende evenementen en feesten tegenkomen als VERASUSHI CATERING. VERASUSHI is ook in te huren als home sushi chef Omakase en dit houdt in dat je je laat verrassen door de chef.

Samen met mijn 3 werknemers geven we ook exclusieve sushi proeverijen en dit doen we in een Restaurant zodat mijn klanten VERASUSHI in real life kunnen meemaken! Je kan al wel lezen dat mijn passie voor sushi erg groot is en dat ik niet kan wachten totdat ik volledig kan focussen op mijn bedrijf.

De Noordelingen geeft mij hiervoor een half jaar de kans om volledig te kunnen focussen op mijn bedrijf en nog meer over het ondernemerschap te weten te komen. Naast dit heb ik ook juist voor De Noordelingen gekozen, omdat ik meer jonge gepassioneerde ondernemers wil ontmoeten.