Wouter Konemann – Young Innovations

Mijn naam is Wouter Könemann, student Bedrijfskunde in het derde jaar aan de Hanzehogeschool Groningen. Naast mijn studie ben ik ook de oprichter van Young Innovations, de HRM consultancy met studenten en young professionals, voor bedrijven.

Wouter Konemann – Young Innovations"Het leveren van een adviesrapporten met behulp van studenten en young professionals. "
Editie:12
Bedrijf:Young Innovations
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar Young Innovations

Young Innovations is een dienstverlenend bedrijf, die op aanvraag advies levert aan organisaties wanneer zij denken en of vermoeden dat er iets verbeterd kan worden binnen hun organisatie op het gebied van HRM. Bij het opzetten van dit advies wordt geen gebruik gemaakt van professionals, maar van gemotiveerde studenten en young professionals. Hier is bewust voor gekozen omdat professionals meestal al een vast beeld hebben gevormd binnen hun markt. Door te werken met gemotiveerde studenten en young professionals verminder je deze gevestigde inzichten en dit resulteert in een open minded adviesrapport met een fris inzicht.

LET OP  Young Innovations is momenteel op zoek naar HRM studenten/young professionals, maar het zal niet lang duren voordat Young Innovations ook opereert in andere sectoren. Ben jij een enthousiaste student die gebruik wil maken van zijn kennen en kunnen? Mail naar younginnovations.founder@gmail.com voor een kennismakingsgesprek.

Het doel van Young Innovations voor de studenten en young professionals is om maximaal gebruik te maken van de kennis die jij als student/young professional al hebt verzameld. Deze nog verder uit te breiden en in de praktijk toe te passen.

Het doel van Young Innovations voor de bedrijven is om een advies te leveren die niet alleen dingen verbeterd, maar ze veranderd. Dit met een creatief advies op maat gemaakt door studenten en of young professionals voor bedrijven.

De Noorderlingen zal mij bij deze startup helpen door middel van advies, netwerk en coaching. Samen met De Noorderlingen zal Young Innovations groeien tot een leerzame en succesvolle organisatie.