Yordi Simmeren – InControl Grooming

Ik ben een merk gestart die ervoor wilt gaan zorgen dat het lichaam van de man goed wordt onderhouden en volledige onder controle wordt gebracht

Yordi Simmeren – InControl Grooming"Voor het eerste half jaar heb ik gekozen om de minor De Noorderlingen te volgen. Tijdens deze minor wil ik al mijn tijd en energie steken in het laten groeien en verbeteren van mijn bedrijf."
Editie:18
Bedrijf:InControl Grooming
Hogeschool:Hanze hogeschool

Mijn naam is Yordi Simmeren, ik woon in Haren en ben 20 jaar oud. Ik studeer Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen en zit nu in het derde jaar. Voor het eerste half jaar heb ik gekozen om de minor De Noorderlingen te volgen.
Tijdens deze minor wil ik al mijn tijd en energie steken in het laten groeien en verbeteren van mijn bedrijf.

Ik ben een merk gestart die ervoor wilt gaan zorgen dat het lichaam van de man goed wordt onderhouden en volledige onder controle wordt gebracht. Hiervoor willen wij uiteindelijk meerdere mannelijke verzorgingsproducten aanbieden.

We zijn begonnen met een elektrische trimmer die veilig te gebruiken is bij de schaamstreek, ook wel een Bodygroomer genoemd. De klanten die specifiek dit product aan willen schaffen zijn opzoek naar een apparaat waarmee ze hun schaamstreek kunnen onderhouden en verzorgen, zonder wondjes of scheerirritaties op te lopen.

Bij De Noorderlingen verwacht ik mijn klanten en doelgroep beter te leren kennen, zodat ik deze doelgroep kan helpen door hun gehele klantreis. Ook verwacht ik meerdere bedrijfsprocessen te testen en doorlopen om te kijken wat er aan verbeterd moet worden om een stabieler en betermbedrijf neer te zetten.

Daarnaast zijn er ook coaches die op verschillende gebieden mij advies kunnen geven over bepaalde zaken in mijn bedrijf. Als laatste verwacht ik te kunnen netwerken met andere ondernemers met unieke idee├źn. Zodat we elkaar kunnen helpen en van elkaar kunnen leren. Dit zijn ook de redenen waarom ik voor De Noorderlingen heb gekozen. Om mijn klanten beter te leren kennen, mijn bedrijfsprocessen te verbeteren, meer kennis te vergaren en om mijn netwerk te verbreden.