Dennis Gijsma

Dennis Gijsma
Bedrijf:Van Vuuren

Over Van Vuuren

Van Vuuren is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnen- en buitendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Van Vuuren is een onafhankelijk opererend bedrijf. Met name in de laatste periode heeft het bedrijf zich een sterke positie in de markt verworven door als betrouwbare partner te opereren. Door het leveren van een breed pakket aan producten en diensten met een hoog kwaliteitsgehalte, wordt de continuïteit gewaarborgd.

Van Vuuren streeft naar het aanbieden van een optimaal product welke voldoet aan de huidige en toekomstige marktvraag. Daarnaast voelt Van Vuuren zich verantwoordelijk voor een gezonde en plezierige werkomgeving voor haar medewerkers. Door veel regionale (sport-) verenigingen financieel te steunen, kan ook de kwaliteit van de leefomgeving van onze collega’s worden verhoogd. Dit door duurzaam en met respect om te gaan met mensen, middelen en milieu.

Over mijzelf

Mijn naam is Dennis Gijsman mede eigenaar van Van Vuuren. Na mijn studies civiele techniek en technische bedrijfswetenschappen ben ik bij Van Vuuren aan de slag gegaan en sinds 2015 participeer ik ook in het bedrijf. Ik ben een ambitieuze en innovatieve leider/teamplayer. In staat om verbindingen te leggen tussen bedrijven, mensen en of processen. Analytisch sturend op rendement, door het inrichten of veranderen van een organisatie welke beantwoordt aan de huidige en of toekomstige marktvraag. Dit met oog voor talent, ambitie en (uiteraard) plezier!

Tijdens mijn studie(s) en het begin van mijn loopbaan ben ik er stap voor stap achter gekomen wat ik leuk vind om te doen en waar je dus ook veel plezier aan beleeft: dan kun je ook succesvol zijn. Voor mij bleek dat met name het ondernemerschap. Ik heb veel geleerd van begeleiders of coaches tijdens mijn studie en carrière. Derhalve vind ik het leuk om als coach bij de Noordelingen jong talent ook te helpen om hun start op de arbeidsmarkt zo succesvol mogelijk te laten zijn en daarnaast uiteraard weer van hen te leren.