Johan Mulder

Johan Mulder
Bedrijf:SoftVault, JM Juristen, partner Centrum voor Bedrijfsopvolging
Functie:Founder

Al sinds 2007 begeleid ik ondernemers vanuit een breed juridisch perspectief, in begrijpelijke taal zonder poespas. In 2016 ben ik JM juristen gestart om met eigen idee├źn een draai te geven aan het juridisch vak. Meedenken, maatwerk en vooral blijven kijken naar de praktische uitvoering. De focus ligt voor een groot gedeelte op het vormgeven van bedrijven, het vastleggen van samenwerkingen en fusies en overnames.

SoftVault is een broncode escrow onderneming en zit in de startup fase. Met nieuwe technieken proberen we met 4 man een moderne twist te geven aan een oud concept.

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is een samenwerkingsverband van bedrijfsopvolgingsspecialisten. Wij bemiddelen bij de aankoop en verkoop van ondernemingen, wij voeren waarderingen uit en helpen bij financering.

Voor de studenten verbonden aan De Noorderlingen hoop ik van toegevoegde waarde te zijn bij het vormgeven van hun onderneming, het nadenken over de onderwerpen waarover niet is nagedacht, een stip op de horizon zetten, werken aan waarde en uiteraard ook lachen en plezier maken.