Nanko Brattinga

Nanko Brattinga
Functie:Founder BBENG

Sinds 1994 ben ik ondernemer. Eerst vanuit Hilversum als ondernemer in de online wereld, gecombineerd met de kracht van televisie. In 2008 ben ik teruggekeerd naar ‘het Noorden’ waar ik oorspronkelijk vandaan kom.

Door ruim 20 jaar ervaring in het opzetten en managen van ondernemingen en projecten waarin de expertises creativiteit, techniek en gezond zakelijk boerenverstand samenkomen heb ik een goed gevoel gekregen voor alle facetten van het ondernemen en innoveren.

Vooral in de fase van concept naar marktintroductie voel ik me thuis; (agile) productontwikkeling, marktverkenning, team opbouwen en vooral: ondernemen!

Het stimuleren van mensen met verschillende achtergronden en ervaringen om tot een succesvolle marktintroductie te komen is een van mijn sterke punten. Doelgerichtheid, analytisch vermogen, humor en een pragmatische instelling zijn vaardigheden die mij hierbij helpen.

Ik werk graag samen met jonge en innovatieve mensen. Ik word enthousiast van het overdragen van mijn kennis en ervaring aan (startende) ondernemers. Een ontdekking van de laatste jaren; de rol van coach past bij mij. Ik blijk goed in staat om ondernemers te laten groeien in hun rol.