Rick Dreise

Rick Dreise
Bedrijf:Convident

Ondernemen, van huize uit meegekregen

Ik heb mijn opleiding Commerciële Economie genoten op de Hanzehogeschool Groningen, waar ik o.a. werkervaring heb opgedaan bij bedrijven als FC Groningen en Marvis Yachting. De combinatie van het ondernemerschap, marketing en sales paste direct goed bij mijn toekomstbeeld.

Ik heb een aantal ondernemers in mijn familie, achteraf gezien heb ik het ondernemerschap van huize uit meegekregen. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jonge startende ondernemers. Succes komt niet vanzelf. Het vraagt om visie en vooral hard werken. Je moet focus hebben. Anders kom je er niet. Als mede eigenaar en founder van Convident wil ik steeds nieuwe impulsen aan het bedrijf toevoegen. Convident manifesteert zich steeds nadrukkelijker met haar diensten op het gebied van websites, shops en apps. Ik doe het om de kick van het opbouwen, succesvol worden en uitbreiden!

Grondlegger

Ik ben mede grondlegger en samen met mijn compagnon de drijvende kracht achter Convident. Recht door zee, een nuchtere kijk op zaken en een ondernemer van zijn woord; afspraak is afspraak. Ondernemerschap gaat wat mij betreft om het verschil willen en kunnen maken. Je hebt soms de juiste deur nodig om binnen te komen. Weten wat je wilt en daar doelgericht aan werken. Doordat het bedrijf steeds meer kennis en expertise in huis heeft en daardoor iedereen in zijn of haar kracht kan spelen, kan ik me meer en meer focussen op de te voeren koers en de strategie van de organisatie. Eén van de mooiste dingen vind ik om mijn reeds opgedane kennis en ervaring over te brengen naar medewerkers en collega ondernemers. Als na verloop van tijd blijkt hoe waardevol dit is geweest, dan geeft dat ontzettend veel energie. Daarnaast geeft het succesvol verbinden van ondernemers een kick!