Wopke van Solkema

Wopke van Solkema
Bedrijf:Woonconcept
Functie:ICT Regisseur, verbinder en aanjager van verbeteringen

Als verbinder en aanjager van verbeteringen, ben ik gedreven, enthousiast en heb ik een analytische blik. Met ruim 18 jaar ervaring in de ICT en mijn specialisatie als generalist, ben ik in staat om vanuit verschillende perspectieven te denken en te werken.

Mijn puur denken in mogelijkheden en mijn positieve houding, gebaseerd op gelijkheid en gelijkwaardigheid, stellen me in staat om te verbinden en te verbeteren. Ik ben gepassioneerd over het helpen van mensen en het creëren van verbindingen om tot een betere werksituatie te komen. Met mijn gedrevenheid en enthousiasme, zet ik me in om positieve veranderingen teweeg te brengen. Ik heb een groot netwerk waar ik graag van betekenis ben voor anderen. Ik stel mijn netwerk graag beschikbaar om te helpen waar nodig en om verbindingen te leggen tussen mensen en of organisaties. Ik geloof in de kracht van samenwerking en het delen van kennis en ervaringen, en ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn netwerk te gebruiken of beschikbaar te stellen om de wereld een beetje beter te maken. Als verbinder ben ik altijd bereid om anderen te helpen en te ondersteunen, en ik ben dankbaar voor het groot netwerk dat ik heb opgebouwd. Als je een hulpvraag hebt of op zoek bent naar een connectie met iemand uit mijn netwerk, stuur gerust een connectie verzoek. Ik ben altijd bereid om te helpen waar ik kan en om verbindingen te leggen. Dus als je iets nodig hebt, aarzel niet om contact met me op te nemen.

Als coach deel ik graag mijn kennis en ervaring om je te helpen met je onderneming. Ik geef duidelijke feedback en kan je helpen op het gebied van sales. Daarnaast heb ik een kritische blik en kan ik verbeteringen aanbevelen op het gebied van online zichtbaarheid. Ik stuur ook graag ideeën en tips door die ik op mijn pad tegenkom.
Mijn doel is om je te helpen bij het opzetten en vindbaar maken van je bedrijf. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en feedback en neem graag de tijd om te helpen. Als professional streef ik ernaar om je te helpen om je doelen te bereiken. Ik ben eerlijk en geef proactief feedback om je te helpen om snel vooruitgang te boeken en je bedrijf verder te laten groeien. Ik heb veel kennis en ervaring op het gebied van online ondernemen en ben blij dat ik mijn kennis en ervaring met anderen kan delen.