Albert Duursma – Albird

Ik ben eigenaar van Albird, een bedrijf in de voedselveiligheidstechnologie. Wij plaatsen temperatuur sensoren in koelingen en vriezers zodat je nooit meer om de temperatuurregistratie hoeft de denken.

Albert Duursma – Albird"Het is de missie van Albird om efficiënte en betrouwbare voedselveiligheidstechnologieën toegankelijk te maken."
Editie:21
Bedrijf:Albird

Ik ben Albert Duursma, 19 jaar oud, en ben de eigenaar van Albird, een bedrijf in de voedselveiligheidstechnologie. Wij plaatsen temperatuur sensoren in koelingen en vriezers zodat jij nooit meer om de temperatuur registratie hoeft de denken.

Sinds 1 Januari met trots een kantoor in het World Trade Center (WTC) te Leeuwarden. Deze stap markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor Albird en onderstreept onze groei en toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen voor HACCP-compliance in de horeca- en zorgsector. 

Onze missie is om efficiënte en betrouwbare voedselveiligheidstechnologieën toegankelijk te maken.

Bij Albird combineren we real-time temperatuurmonitoring met gebruiksvriendelijke software, waardoor bedrijven niet alleen tijd besparen maar ook de voedselveiligheid naar een hoger niveau tillen. Deze innovatieve benadering is wat ons onderscheidt en ik ben enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe locatie ons biedt om onze visie verder te realiseren.

Tijdens de Noordelingen hoop ik te groeien als ondernemer en focus te vinden in mijn bedrijf & wie weet word Albird ooit groter dan bol.com