Britt Brinks – BB Brows

Met BB Brows specialiseer ik mij in het zetten van dé perfecte wenkbrauwen. Ik focus mij voornamelijk op Powderbrows, dat is een vorm van semi permanente make-up.

Britt Brinks – BB Brows"Met BB Brows specialiseer ik mij in het zetten van dé perfecte wenkbrauwen."
Editie:21
Bedrijf:BB Brows

Mijn naam is Britt Brinks, het gezicht achter BB Brows.

Ik ben gespecialiseerd in het zetten van DE perfecte wenkbrauwen. Ik focus mij voornamelijk op Powderbrows (dit is een vorm van semi permanente make-up), maar daarnaast voer ik ook kleinere wenkbrauw behandelingen uit.

BB Brows is opgericht in begin 2022 en is gevestigd in Emmen. Inmiddels hebben we een klantenbestand van zo’n 450 vrouwen. BB Brows onderscheid zich voornamelijk door het nauwkeurig aftekenen van de wenkbrauwen naar het gezicht en wens van de klant. Ik bespreek altijd de wensen met betrekking tot vorm, kleur en algehele uitstraling. Ook vind ik het erg belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt.

Ik hoop bij de Noorderlingen vooral veel nieuwe connecties te krijgen. Daarnaast wil ik bezig gaan met het opzetten van opleidingen en mijn eigen theorieboeken. Ook wil ik me gaan verdiepen in de het aannemen van personeel en het juridische en financiële aspect hiervan.