Fien Leenes – BRUN

Mijn bedrijf BRUN is een mobiele spray tan service aan huis, speciaal gericht op studentes. Binnen 20 minuutjes heb je het gevoel alsof je twee weken hebt genoten op Ibiza. 100% veilig en zonder schadelijke UV-straling die rimpeltjes veroorzaken.

Fien Leenes – BRUN"Binnen 20 minuutjes heb je het gevoel alsof je twee weken hebt genoten op Ibiza."
Editie:21
Bedrijf:BRUN

Ik ben Fien Leenes, een 21-jarige studente die inmiddels in haar vierde jaar van de studie Commerciële Economie zit. Na vier succesvolle jaren met mijn eerste bedrijf, ZekerTrutten, was het tijd voor iets nieuws. En zo begon ik in februari 2024 met ‘BRUN’, dé spray tan service van Groningen.

Zomer, het seizoen waarin alles beter is. Blonder haar, rosé op het terras, korte jurkjes en vooral: BRUN! Althans, als je net terug bent van twee weken zonvakantie, want in Nederland weet je het maar nooit met het weer. Maar de mooie zomerse dagen zijn gelukkig alweer langzaam onderweg. Met daarbij ook alle 21-diners, gala’s, date dinners en andere feestjes op de kalender. Een nieuw jurkje, hoge hakken en waarschijnlijk een ‘selftan’ huid die allesbehalve vlekkeloos is. Soms kan die zelfbruiner ook iets té enthousiast zijn en een tikkeltje te oranje uitvallen, wat absoluut niet de bedoeling is als je voor een natuurlijke look gaat. Komt dit probleem je bekend voor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

BRUN is een mobiele spray tan service aan huis, speciaal gericht op studentes. Binnen 20 minuutjes heb je het gevoel alsof je twee weken hebt genoten op Ibiza. Of als je liever gaat voor de teint van een weekje Côte d’Azur, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn jouw nieuwe experts voor een prachtig egale bruine teint, 100% veilig en zonder schadelijke UV-straling die rimpeltjes veroorzaken.

Tijdens De Noordelingen wil ik, met professionele begeleiding, BRUN volledig tot leven brengen. Na de lancering van BRUN wil ik graag verder kijken naar uitbreidingsmogelijkheden. Ik heb al heel wat ideeën, maar die houd ik voorlopig nog even voor mezelf ;). Ben je benieuwd naar wat er allemaal komen gaat? Houd dan zeker @BRUNspraytanning op Instagram in de gaten!

Jurkje, hakken, BRUN!