Hugo Frankruijter- Vallore

Vallore is bedrijf dat zich specialiseert in het creëren van exclusieve kunstobjecten uit gerecyclede drankflessen.

Hugo Frankruijter- Vallore"Vallore is een bedrijf dat zich specialiseert in het creëren van exclusieve kunstobjecten uit gerecyclede drankflessen."
Editie:21
Bedrijf:Vallore

Mijn naam is Hugo Frankruijter, een enthousiaste 20-jarige student Ondernemerschap & Retail Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben de trotse oprichter van Vallore, een bedrijf dat zich specialiseert in het creëren van exclusieve kunstobjecten uit gerecyclede drankflessen.

Vallore is geboren uit mijn passie voor interieur. We richten ons op het creëren van prachtige wanddecoraties van oude lege flessen, waardoor ze een nieuw leven krijgen. Onze klanten zijn huiseigenaren die op zoek zijn naar unieke interieuraccenten en mensen die op zoek zijn naar bijzondere cadeau-opties, zoals voor verjaardagen of bruiloften.

Wat maakt Vallore uniek? We bieden een uniek en divers assortiment aan interieurartikelen, en onze klanten hebben zelfs de mogelijkheid om gepersonaliseerde ontwerpen aan te vragen. Bijvoorbeeld, het vastleggen van een speciale gelegenheid waarbij bijvoorbeeld een fles champagne is genuttigd.

Ik geloof dat deelname aan de minor De Noorderlingen een geweldige kans is om zowel mijn bedrijf als mezelf als ondernemer verder te ontwikkelen. Tijdens deze minor wil ik niet alleen mijn productassortiment uitbreiden, maar ook ondersteuning krijgen op het gebied van marketing en financiën.

Ik kijk ernaar uit om mijn mededeelnemers te ontmoeten en van elkaar te leren. Deze minor biedt mij een unieke kans om zowel als ondernemer als persoon te groeien en mijn dromen waar te maken. Met De Noorderlingen hoop ik mijn bedrijf naar een hoger en professioneler niveau te tillen, terwijl ik nieuwe ervaringen opdoe die me kunnen helpen om mijn bedrijf verder uit te bouwen.