Max van Dortmond – DICE Label

DICE biedt een online platform dat niet alleen kleding verkoopt, maar stijlen tot leven brengt. Door vooraf samengestelde outfits te presenteren, nodigen we onze klanten uit om door de collecties te bladeren tot ze iets vinden wat niet alleen bij hun stijl past, maar ook hun identiteit versterkt.

Max van Dortmond – DICE Label"DICE Label is een online platform voor de verkoop van kleding en het tot leven brengen van stijl."
Editie:21
Bedrijf:DICE Label

Mijn naam is Max van Dortmond, 22 jaar en ik kom uit Joure met een passie voor design en kleding. Momenteel ben ik bezig met het derde jaar van mijn studie Communicatie en Multimedia Design (CMD) aan NHL Stenden in Leeuwarden, een opleiding die mij creatieve vrijheid biedt.

In 2023 nam ik de ondernemende sprong om samen met twee partners DICE Label op te richten. DICE is niet zomaar een kledingmerk; het is een beweging tegen de snelle consumptie van mode. Wij bieden een online platform dat niet alleen kleding verkoopt, maar stijlen tot leven brengt. Door vooraf samengestelde outfits te presenteren, nodigen we onze klanten uit om door de collecties te bladeren tot ze iets vinden wat niet alleen bij hun stijl past, maar ook hun identiteit versterkt.

Ons doel is om het winkelpatroon te veranderen en een bewustzijn te creëren dat verder gaat dan de huidige fast fashion-trends. We streven ernaar om unieke merken te centraliseren op één platform, waarmee we jongeren willen inspireren om authentieke stijlen te ontdekken en te omarmen. DICE wordt synoniem met inspiratie, innovatie en duurzaamheid in mode, en maakt bewuste modekeuzes toegankelijk voor iedereen.

De keuze voor deze minor was voor mij vanzelfsprekend: het combineert academische vooruitgang met praktische bedrijfservaring. Ik ben ervan overtuigd dat de successen en uitdagingen van DICE Label zullen bijdragen aan mijn persoonlijke en professionele groei. Ik kijk uit naar de uitwisseling van ideeën en ervaringen met mede-ondernemers binnen deze minor.