Thorwald Bossewinkel – WeCircle

Als mede-eigenaar bij WeCircle, transformeer ik oude en slecht presterende elektrische fietsen naar kwalitatieve tweedehandse circulaire e-bikes.

Thorwald Bossewinkel – WeCircle"Als mede-eigenaar bij WeCircle, transformeer ik oude en slecht presterende elektrische fietsen naar kwalitatieve tweedehandse circulaire e-bikes."
Editie:21
Bedrijf:WeCircle

Mijn naam is Thorwald Bossewinkel, ik ben 23 jaar, woonachtig in Groningen en mede-eigenaar van WeCircle. Momenteel zit ik in mijn laatste studie jaar bij de opleiding Commerciële Economie aan het Hanze Hogeschool Instituut voor Business, Marketing en Financiën.

Wij bij WeCircle, transformeren oude en slecht presterende elektrische fietsen naar kwalitatieve tweedehandse circulaire e-bikes. Dit doen we doormiddel van ons eigen hoogwaardige revisieproces, waarbij wij de focus leggen op duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Zo willen wij toonaangevend zijn op de tweedehands e-bike markt, met een nieuwe fietsen term, gekoppeld aan nieuwe kwaliteitsnormen.

Alhoewel WeCircle mijn eerste aanraking is met de ondernemerswereld, ben ik gebrand om de potentie te bereiken die wij zien voor dit bedrijf. Om dit te behalen zal ik mijn competenties combineren met de expertise die zich bevindt binnen de Noorderlingen. Ik geloof in de uitdrukking: ‘als je iets doet, doe het goed’, zodoende ben ik terecht gekomen bij de Noorderlingen. Om mij verder te ontwikkelen als ondernemer en gebruik te maken van alles wat dit indrukwekkende netwerk van ondernemers mij te bieden heeft.