Tijn Sturkenboom – Movensia

Met mijn bedrijf Movensia maak ik door middel van 3D Art hoogwaardige impressies van de producten van mijn klanten en communiceer ik waar hun product voor staat.

Tijn Sturkenboom – Movensia"Al sinds begin 2022, toen ik mijn eerste kubus verzette in 3D, droom ik ervan om full-time te ondernemen."
Editie:21
Bedrijf:Movensia

Mijn naam is Tijn Sturkenboom. Ik ben een 22-jarige communicatie & multimedia design-student aan de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden.

Sinds 2022 beoefen ik het vak van ‘3D art’. 3D wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de visualisatie van bouwprojecten, of voor de visual effects van Marvel-films. Echter, 3D is ook uitermate geschikt voor de visualisatie en marketing van producten. En dat is wat ik met mijn bedrijf Movensia doe: het maken van hoogwaardige impressies van de producten van mijn klanten, en het communiceren van waar hun product voor staat. Mijn klanten zitten met name in de e-commerce, of ze zijn mediabureaus die deze expertise uitbesteden.

Bij De Noorderlingen verwacht ik gelijkgestemden te ontmoeten die in eenzelfde fase van ondernemerschap verkeren. Hoewel het bij ons als studentondernemers aan drive niet ontbreekt, kunnen we nog veel leren van professionals die wat wijzer zijn dan wij. Waar ik mij tijdens deze minor op zal focussen, is verliefd worden op het probleem van mijn klant, en minder op mijn oplossing. Ik wil mijn klantenbestand uitbreiden en leren werk uit te besteden, zodat ik mij vooral kan focussen op het beste toekomstpad voor Movensia.

Al sinds begin 2022, toen ik mijn eerste kubus verzette in 3D, droom ik ervan om in deze gelegenheid te zijn: full-time kunnen focussen op mijn bedrijf, terwijl ik nog studeer. Die dag is nu aangebroken! Ik heb er enorm veel zin in om aan de slag te gaan bij De Noorderlingen.