MBO Summerchool De Noorderlingen

Ben jij MBO student met een eigen bedrijf óf heb je een gaaf business idee waar je NU mee wil starten? Wil jij tijdens of na je MBO studie je bedrijf een boost geven om een vliegende start te kunnen maken?

Dan is De Noorderlingen Summerschool voor MBO iets voor jou!

Een boost richting groei!

De Noorderlingen Summerschool is er voor  ambitieuze MBO ondernemers die tijdens of vlak na het afronden van hun opleiding een vliegende start willen maken met hun bedrijf. Je bent al gestart  met je bedrijf óf hebt een stevig concept waar je in detail over ebt nagedacht. De rode draad van deze summerschool is da tje in korte tijd, samen met andere ambitieuze studenten en onderbegeleiding van experts en ervaren ondernemers stappen wil zetten et je bedrijf!

 

‘Vanuit mijn MBO niveau 3 opleiding kreeg ik de kans om mij als ondernemer te ontwikkelen bij de Noorderlingen. Een kans waarvan ik nu nog profijt heb. Bij de Noorderlingen ben ik als persoon en ondernemer ontzettend gegroeid in kennis, lef en netwerk. Door de Noorderlingen groeide ik van eenmanszaak naar koploper in onze branche. Marc Begeman – De IJsfiets (Noorderpoort)

Noorderlingen MBO Summerschool

  • 5 dagen ondergedompeld in ondernemerschap met gelijkgestemden.
  • Leren van elkaar, herkenning, concreet werken aan JOUW bedrijf
  • Groepssessies, intervisie en inspiratie & kennissessies gericht op groeien met je business
  • Het ontwikkelen  van jezelf als ondernemer en groeien van jezelf én je bedrijf

Aan het eind van de Summerschool hebben deelnemers

Meer kennis, handvatten voor een vliegende start, een beter inzicht in markt en doelgroep én in zichzelf als ondernemer. Kortom: alle ingrediënten om tijdens en ná hun opleiding met enthousiasme én kennis verder te bouwen aan hun bedrijf.

Aanmelden Summerschool 7

  • Vul hier je MBO en in welk jaar je zit in