ūü•ä PITCH PLEASE BOXING EDITION 2022

Are you ready to rumble….Meld je nu aan!

ūü•ä PITCH PLEASE BOXING EDITION 2022

Ze kijken elkaar¬†recht in de ogen, elk in een hoek van de ring. Ze zijn klaar voor de strijd…¬†Are you ready to rumble?¬†Op 20 juni 2022¬†in het Martiniplaza¬†tijdens Pitch Please: The Boxing Edition, stappen ondernemers de boksring¬†in om met hun pitch hun tegenstander knockout te slaan.

De pitchers
Tijdens het spektakel strijden vier finalisten¬†voor de ultieme¬†titel; Winnaar van Pitch Please! Drie van deze¬†plekken zijn al vergeven… de vierde plek wordt live door jou bepaald!

Inspiratie en sensatie
Ondernemen is net topsport. Soms moet je klappen incasseren om als winnaar uit de ring te stappen! Verwacht net als bij een echte bokswedstrijd¬†spektakel! Er zal geen bloed vloeien, maar er zullen zeker rake klappen worden uitgedeeld door de pitchers. Laat je inspireren door interessante spreker¬†die zelf als ondernemer √≥√≥k heel wat klappen hebben¬†moeten incasseren. Met een heuse ‘Ringmaster’, een top locatie en een publiek vol ondernemers, ondernemende studenten en partners van De Noorderlingen belooft het een geweldige avond¬†te worden!

En JIJ kunt er bij zijn!
Meld je aan via de link https://bit.ly/3lMzLxt of mail naar Louisa@de-noorderlingen.nl

Programma Pitch Please!
20 juni 2022 Martiniplaza
19:30   Inloop & drankje
19:50   Zaal open
20:00   Spectaculaire opening
20:15   Pitchers in de ring!
21:30   Spreker
22:05   Bekendmaking Winnaar Pitch Please
22:10   Netwerken en borrelen

Locatie & Parkeren
Martiniplaza Groningen
Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Parkeren kan in de garage direct tegenover het Martiniplaza