Marketing/events stage lopen bij De Noorderlingen?

Ben jij de enthousiasteling die we zoeken?

 📣MarCom/Events Stage lopen vanaf februari 2024 De Noorderlingen zoekt; 1 of 2 enthousiaste stagiairs communicatie of eventmanagement voor meewerkstage!

👀 wie ben jij?

Je bent derdejaars communicatie-student, studeert eventmanagement óf kunt jezelf gewoon perfect in onderstaande omschrijving vinden: Je wil graag werken in een enthousiast team, hebt zicht op vormgeving en bent goed in concepten omzetten in producten en kan hierin ook je eigen creativiteit kwijt. Teksten bedenken en schrijven voor verschillende social kanalen vindt jij leuk en ook voor stories of reels draai jij je hand niet om. Jij geniet er van als een event helemaal verloopt zoals gepland, met een publiek dat op de stoelen staat van enthousiasme. Jij bent tevreden als iedereen tevreden is: Deelnemers, gasten én het team. Je werkt snel en secuur en vindt het leuk om ook zelf met ideeën te komen om je collega’s te ondersteunen.

🚀 Wat ga je doen

We verwachten dat je op eigen inzicht kunt werken aan de doorontwikkeling van onze huisstijl door middel van oa social content en hier actief in mee denkt. Je bent representatief in een ondernemersomgeving en kan zelfstandig werken. Er wordt van je verwacht dat je waar nodig ook ondersteuning biedt op verschillende andere vlakken. Hierbij kun je denken aan het organiseren van events en het meedenken over de ontwikkeling van de programma’s, het bijhouden van social media, maar ook het te woord staan van studenten in ons programma en het doorlichten en organiseren van systemen!

👀 Wie zijn wij?

Wij zijn De Noorderlingen een minor voor ambitieuze studentondernemers van Hanzehogeschool Groningen / Hanze University of Applied Sciences Groningen en NHL Stenden We zijn gevestigd in Groningen (Zernike Park), maar zijn ook werkzaam in Drenthe en Friesland. In ons programma krijgen studenten de kans 5 maanden lang écht aan hun eigen bedrijf te werken. Met begeleiding van professionals, coaching, workshops en toegang tot een groot netwerk aan partners. De Noorderlingen zet zich in voor jong ondernemerschap in het Noorden! Dat doen we door het organiseren van verschillende jaarlijkse event, bijeenkomsten én natuurlijk door aanwezig te zijn op alle socials: Instagram, Facebook, Linkedin, Youtube.

👉🏻Wat bieden wij

Een afwisselende stage waarbij je actief mee mag denken en helpen en je écht ‘part of the team’ bent. Fijne inspirerende werkplek(ken) en leuke collega’s. Daarnaast zal je regelmatig interessante ondernemers ontmoeten, netwerkevents bezoeken en de kans krijgen interessante workshops bij te wonen. Natuurlijk is er ook ruimte om opdrachten vanuit je eigen opleiding uit te voeren.

Je hebt:

🧠 Een creatieve geest

✔️ Adobe skills (of bent super handig met Canva!)

💻 Een goede beheersing van Excel & word

🎤Uitstekende beheersing van Nederlands

⭐️ Affiniteit met het organiseren van events

👃🏻 Een vlotte pen & een neus voor content

 

👉🏻 Meer informatie of vragen?

Neem contact met ons op!

Stuur je motivatie + CV of je vraag naar: Anna@de-noorderlingen.nl

(tav Anna Zindzi Vellinga) of bel 0643446657

www.de-noorderlingen.nl