De Noorderlingen zoekt communicatie/ eventmanagement stagiaires! (feb 2020)

De Noorderlingen zoekt; 2 Enthousiaste stagiairs met communicatie of eventmanagement achtergrond voor meewerkstage! Ben jij de enthousiasteling met skills die wij zoeken?

De Noorderlingen zoekt communicatie/ eventmanagement stagiaires! (feb 2020)

Wie ben jij?
Je bent derdejaars communicatie-student, studeert eventmanagement óf kunt jezelf gewoon perfect in deze omschrijving vinden: Je wil graag werken in een enthousiast team, hebt zicht op vormgeving en bent goed in concepten omzetten in producten en kan hierin ook je eigen creativiteit kwijt. Jij geniet er van als een event helemaal verloopt zoals gepland, met een publiek dat op de stoelen staat van enthousiasme en een tevreden gevoel bij het team!  Je werkt snel en secuur en vindt het leuk om ook zelf met ideeën te komen om je collega’s te ondersteunen. We verwachten dat je op eigen inzicht kunt werken aan de doorontwikkeling van onze huisstijl en hier actief in mee denkt. Je bent representatief in een ondernemersomgeving en kan zelfstandig werken. Er wordt van je verwacht dat je waar nodig ook ondersteuning biedt verschillende vlakken. Hierbij kun je denken aan het organiseren van events en het meedenken over de ontwikkeling van de programma’s, het bijhouden van social media, tot het doorlichten en organiseren van systemen!

Wie zijn wij?
Wij zijn De Noorderlingen een minor voor ambitieuze studentondernemers vanuit De Hanzehogeschool, NHLStenden en VHL hogeschool. We zijn gevestigd in Groningen (Zernike Park),  maar zijn ook werkzaam in Drenthe en Friesland. In ons programma krijgen studenten de kans 5 maanden lang écht aan hun eigen bedrijf te werken. Met begeleiding van professionals, coaching, workshops en toegang tot een groot netwerk aan partners. De Noorderlingen zet zich in voor jong ondernemerschap in het Noorden! Want jonge ondernemers zijn de nieuwe helden van de toekomst! We willen ons programma stevig neerzetten en in de markt laten zien wat we kunnen bereiken! Dat doen we door het organiseren van verschillende jaarlijkse event, bijeenkomsten én natuurlijk door aanwezig te zijn op alle socials: Instagram, Facebook, Linkedin, Youtube zijn allemaal onderdeel van de communicatie strategie.

Wat bieden wij
Een afwisselende stage waarbij je actief mee mag denken en helpen. Een fijne inspirerende werkplek en leuke collega’s . Daarnaast zal je regelmatig interessante ondernemers ontmoeten, netwerkevents bezoeken en de kans krijgen interessante workshops bij te wonen. Natuurlijk is er ook ruimte om opdrachten vanuit je eigen opleiding uit te voeren

Je hebt:
-Een creatieve geest
-Adobe skills (of vergelijkbaar programma)
-Een goede beheersing van Excel & word
-Waar mogelijk ervaring met CMS systemen
-Uitstekende beheersing van Nederlands

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op! Stuur je motivatie + CV  of je vraag naar: Info@de-noorderlingen.nl
(tav Anna Vellinga) of bel 0643446657
www.de-noorderlingen.nl