Een nieuw gezicht!? Even voorstellen!

Een nieuwe lichting Noorderlingen betekent ook een nieuwe stagiair! Gedurende de zestiende editie van De Noorderlingen loop ik, Bas Meekhof (20), met heel veel plezier stage op het gebied van communicatie en event-management.

Geborgen en getogen in het prachtige Ruinen (Drenthe), werkend in Groningen en omstreken, wonende in Leeuwarden… Er zijn vele plekken waar je mij, Bas Meekhof, kunt tegenkomen. En nu dus ook bij De Noorderlingen!

Mijn studie ‘communicatie’ aan de NHL Stenden Hogeschool en mijn passie voor ondernemen zorgen ervoor dat ik mij bij De Noorderlingen enorm op mijn plek voel. Naast mijn studie heb ik een STERK Collectief; mijn eigen onderneming in de culturele sector. Ik ondersteun (muziek)theaterverenigingen binnen hun creatieve processen. Ik schrijf teksten en muziekstukken, redigeer, fotografeer en maak theatrale belevenissen.

Bij De Noorderlingen hoop ik diezelfde creativiteit in te kunnen zetten. Ik verwacht dat de zestiende lichting Noorderlingen mij een hele hoop kan leren op het gebied van communicatie, ondernemerschap, hun creativiteit, passies en ga zo maar door. Het is mij nu, één dag na kennismaking met de ondernemers, al duidelijk dat dat moet lukken. Zelf hoop ik hen ook, vanuit mijn onderneming en studie, te kunnen inspireren en sta te popelen om met iedereen in gesprek te gaan.

Ik ben er voor de makers, doeners, bedenkers, visionairen, wereldverbeteraars, eenlingen, multinationals, starters, gevorderden, zwaargewichten, maatschappelijk betrokkenen, commerciële tijgers… Kortom: ik ben er voor iedereen die een boodschap te delen heeft met de wereld en voelt dat het tijd is om next level te gaan.

Benieuwd naar wat ik met mijn STERK Collectief voor jou kan betekenen? Neem contact met me op. Een kop koffie is immers snel gezet! Zullen we samen jouw verhaal vertellen?