Even voorstellen: Stagiair Arno van der Laan!

Een event stage bij De Noorderlingen míddenin coronatijd. Hoe dan?! Arno doet het gewoon en wij stellen hem graag even voor! Welcome to the club Arno!

Ik ben Arno van der Laan, 21 jaar, en aankomende 6 maanden mag ik Anna Vellinga en Eelco Bakker assisteren als de nieuwe stagiair van De Noorderlingen.
Dit ga ik doen vanuit de kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen en mijn studievereniging, Facides Dione. Ik ga een duik nemen in de bestaande eventconcepten, helpen bij de social mediakanalen en ik ga een onderzoek uitvoeren in opdracht van De Noorderlingen voor mijn managementstage.

Een kleine geschiedenisles over mij: ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje aan de grens dichtbij Emmen, genaamd Zwartemeer. Vanaf mijn 18e ben ik op kamers gaan wonen in Groningen voor mijn Mbo-opleiding Human Technology en sinds dien ben ik hier niet weg te slaan. Nu zit ik in het 3e jaar van Facility Management, hierbij heb ik een achtergrond in Hospitality en een minor gedaan in English History and Culture. Een rare combinatie misschien, maar dat komt voort uit mijn passie om altijd nieuwe kennis op te doen.

Ik heb in het verleden moeite gehad om erachter te komen wat ik precies met mijn leven wil. Maar 3 jaar geleden kwam ik tot de beslissing dat eventmanager mijn roeping is. Organiseren heb ik altijd al mooi gevonden en bij Facides Dione heb ik voor de eerste keer de kans gekregen om wat groots en serieus te organiseren. De 2 grootste evenementen die ik heb mogen organiseren zijn een week lange reis naar Praag waarbij we op bedrijfsbezoeken gingen en een introductieweek voor mijn eigen opleiding waarbij de studenten 2 dagen op school zitten en 3 dagen naar een woonboerderij gaan. Nu geeft De Noorderlingen mij de kans om nog meer eventervaring op te doen en geweldige evenementen neer te zetten. Online en offline!