Het team van de Noorderlingen wordt versterkt!

Ik ben Joost van Soest (27). Je mag mijn naam onthouden, aangezien ik hier 10 maanden rond zal lopen en daarom ook met jou in aanraking kom. In welke hoedanigheid we met elkaar in aanraking komen, zal de toekomst uitwijzen. Ik ondersteun Anna Vellinga en Eelco Bakker bij De Noorderlingen vanuit de kennis die ik heb opgedaan in mijn studie Media & Entertainment Management aan NHL Stenden te Leeuwarden. Ik ga verbeteringen aanbrengen in de bestaande eventconcepten, ik zal bijdragen aan de uitingen op Social mediakanalen en ik ga onderzoek uitvoeren in opdracht van De Noorderlingen voor mijn afstudeerscriptie.

Ik zie mijzelf als eventmanager omdat ik in complexe situaties juist heel rustig word, kan prioriteren en tot rationele oplossingen kom. Ook bezit ik een grote kennis over festivals die ik heb bezocht vanuit verschillende rollen. Je kunt mij kennen als een van de oprichters van het ‘Grill ’n Chill Festival’ in het stadspark te Groningen. Ik heb gewerkt als Crew Manager en Crew opvang, maar je kunt mij ook kennen uit een van de Festivlogs van Roosmarijn Koster, waar ik als barman / foodmedewerker heb gewerkt op festivals in Duitsland, België en Nederland. Daarnaast zie je mij ieder jaar terug als bezoeker op (telkens andere) festivals.

Ik heb nog een andere passie: voetbal. Naast mijn eigen prestaties, vind ik een grote uitdaging in het coachen van een jeugdteam in de leeftijdsklasse Onder 17. Deze groep kenmerkt zich door een grote diversiteit. Hierdoor leer ik mij goed aan te passen tijdens gesprekken en coachmomenten. Waar de ene speler een trap onder zijn kont nodig heeft, behoeft de ander juist een aai over zijn bol. Ik geloof erin dat dit ook zo werkt bij de ondernemers van De Noorderlingen.