Maak Kennis Met De Bedrijven Van De Noorderlingen

Op 7 december 2020 organiseren de deelnemers van De Noorderlingen een marktdag van 13:00 tot 15:00 bij het oude restaurant van de Media Innovation Campus (MICA) in Leeuwarden.

Iedere editie organiseren wij een netwerkmogelijkheid voor onze partners, waarbij onze ondernemers in de spotlight staan. Wij vinden het heel gaaf dat de deelnemers zelf met het voorstel voor deze marktdag zijn gekomen en de organisatie grotendeels in eigen handen nemen. Ondernemers pur sang! Het belooft een actieve en gezellige middag te worden om de bedrijven van de deelnemers te leren kennen.

Maar… Wat is precies de bedoeling?
De ondernemers zullen hun bedrijf op unieke manieren presenteren. Live sushi making, hologram marketing, duurzame alternatieven voor tuinmeubels en nog heel veel meer komt hier voorbij, dit moet je gewoon ervaren! Naast het netwerk van De Noorderlingen wordt een netwerk van klanten en partners van de ondernemers zelf uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en drankje maak je kennis met deze gedreven editie van De Noorderlingen en het netwerk hier omheen.

Jij komt toch ook?
Graag horen we of je er bij kunt zijn! Aanmelden kan via onderstaande button. Kan je helaas zelf niet komen, maar kan een collega wel? Graag! Aanmelden kan via de https://www.eventbrite.com/e/tickets-show-your-business-netwerkmarkt-473900999647

Show your Business
december 2022
13:00 – 15:00 
MICA – Sixmastraat 15, 8932 PA Leeuwarden.

Parkeren kan op het terrein van MICA, voor deze dag is een uitzondering gemaakt en hoeft er geen dagkaart voor parkeren geplaatst te worden.

Graag tot dan!