Nieuwe groep Noorderlingen start in september!

Nieuwe groep Noorderlingen is klaar voor de start!

Op 10, 11 en 13 september trappen we af met een kick-off waar je ‘U’ tegen zegt. We nemen onze nieuwe Noorderlingen op de eerste mee in een sessie waar ondernemen centraal staat. De ‘mom-test’ pivots, startup, effectuation, customer development en meer. Begint het je al te duizelen bij het lezen van deze termen? Aan het eind van de dag zijn onze ondernemers klaar voor hun half jaar Noorderlingen!

Woensdag ochtend ontmoeten we elkaar opnieuw. We gaan deze dag vooral kijken naar wat de Nieuwe Noorderlingen de komende maanden te wachten staat. Hoe werken we bij De Noorderlingen. Wat verwachten we van onze studenten en wat kunnen de ondernemers van ons verwachten.

Vrijdag is de laatste dag van de kickoff. Tijdens  de ‘GO LIVE’ sessie helpen we de Noorderlingen meteen stappen te maken. Social, website, kvk? Wat heb je al en wat moet er nog gebeuren. Verder kunnen we het onderdeel actiontype meteen kijken naar wat voor soort ondernemers er in de groep zitten.

Na een pittige week, zijn de ondernemers klaar voor de start! Ben je benieuwd naar d enieuwe ondernemers? We stellen ze in de weken na de kickoff aan je voor via onze socials, de website en de nieuwsbrief!