Eind Event De Noorderlingen @ Martiniplaza een groot succes

Op 4 februari vond het Eind event van De Noorderlingen editie 5 plaats in het Martiniplaza in Groningen. Een fantastisch ontvangst in de Witte foyer door de ‘Champagne dames’ van oud Noorderling Charlotte Uneken met op de achtergrond lekkere muziek van DJ Maxiim van der Veen, eveneens een Noorderling veteraan.

Met gezonde spanning namen 4 Noorderlingen het tegen elkaar op om de prijs, aangeboden door JNO en De Gemeente Groningen te winnen. Laurens de Vries, Marwin Iedema, André Nienhuis en Wilco Houwen & Jesse Witkamp presenteerden hun bedrijf aan een vierkoppige jury én het publiek. De pitchers kregen het vuur aan de schenen gelegd door de jury, betaande uit Edwin Tiben, Cees de Jong, Gerdien Pol en Kees Smit.

Tijdens het uitvoerig beraad van de jury, kon het publiek genieten van het bijzondere ondernemersverhaal van Aqil Radjab ( Directeur BNI) Die op grappige en ontroerende wijze zijn weg naar ondernemerschap (met vallken en opstaan) met ons deelde.

Toen was het eindelijk zo ver! De zenuwslopende bekend making van de winnaar van het Pitch Event van editie 5! Noorderling en Hanzehogeschool student André Nienhuis van Kurk24 ging er met de prijs én de eer vandoor!

Daarna konden de gasten genieten van een hapje & drankje en na kletsen over het event tijdens de afsluitende borrel.

In dit artikel zie je een aantal foto’s van het event. Meer foto’s zien? Kijk dan eens op onze facebook pagina!

 

Geplaatst op: 10-02-2016 door Anna Vellinga