Pitch Please: Let’s Talk About It @DOT

Ontmoet het netwerk, geniet van interessante gesprekken en een pitch show!

Op 1 februari van 19:00 tot 22:00 vindt: “Pitch Please; Let’s Talk About It!” bij DOT in Groningen plaats.

Pitch Please!
Pitch Please is dit jaar nét even anders dan anders. Op 1 februari draait het event om het gesprek rondom ondernemerschap in het Noorden. We schuiven aan tafel met ondernemers, programmamakers, Noorderlingen-alumni en beleidsmakers en hebben het over een belangrijk onderwerp: Jong ondernemerschap in het Noorden. Met pittige stellingen, inspirerende verhalen, muzikale onderbrekingen én nieuwe inzichten belooft het een interessante avond te worden. Ook in het publiek vragen we je mee te denken en te discussiëren over belangrijke onderwerpen als: de rol van regionale overheden, dropshippende studenten en geld verdienen of impact maken. Ontmoet het netwerk, geniet van interessante gesprekken en een pitch show!De pitchers
De 4 beste ondernemers van De Noorderlingen krijgen de kans om hun bedrijf te pitchen voor publiek en jury. Als toeschouwer bepaal jij welke twee finalisten zich voor de ervaren juryleden mogen melden. Het draait niet alleen om een leuk verhaal; Nog meer dan je bij ons gewend bent is juist de zakelijke kant van het bedrijf erg belangrijk!Uiteindelijk blijft er één winnaar over!JIJ kunt er bij zijn!
Meld je aan via link of mail naar louisa@de-noorderlingen.nl, dan krijg je een bevestiging in je mail! Ben je zelf niet in de gelegenheid, maar een collega of belanghebbende wel? Graag! Ook dit kan je aangeven.
Programma 
1 februari 2023 DOT Groningen
19:00 Inloop
19:30 Let’s talk about it
20:15 Let’s pitch
20:40 Bekendmaking winnaar!
21:00 Netwerken en borrelenLocatie & Parkeren
DOT Groningen
Vrydemalaan 2, 9713 WS Groningen
Parkeren kan in de garage direct naast DOT