Pitch Please: Let’s Talk About it!

Hoe stimuleren we samen (jong) ondernemerschap in het Noorden?

Pitch Please!
Na het succes van de vorige Pitch Pease Let’s Talk About It gaan we op 5 juli opnieuw in gesprek met ondernemers en Noorderlingen. Ook nu hebben we over ondernemerschap in het Noorden. Aan tafel schuiven aan: ondernemers, programmamakers, Noorderlingen-alumni en beleidsmakers. Maar ook als publiek praat je mee over belangrijke onderwerpen als Jong ondernemerschap in het Noorden en het ecosysteem.

Met pittige stellingen, inspirerende verhalen, Noorderlingen pitchers, muzikale onderbrekingen én nieuwe inzichten belooft het opnieuw een interessante avond te worden. Na het avondprogramma is er gelegenheid om te borrelen en te netwerken.

Ontmoet het netwerk, geniet van interessante gesprekken en een pitch show!

De pitchers
De 4 beste ondernemers van De Noorderlingen krijgen de kans om hun bedrijf te pitchen voor publiek en jury. Als toeschouwer bepaal jij welke finalist de publieksprijs wint!

JIJ kunt er bij zijn!
Meld je aan via Louisa@de-noorderlingen.nl of klik op de link, dan krijg je een bevestiging in je mail! Ben je zelf niet in de gelegenheid, maar een collega wel? Graag! Ook dit kan je aangeven via de link

Programma 
5 juli 2023 DOT Groningen
19:00 Inloop
19:30 Let’s talk about it
20:15 Let’s pitch
20:40 Bekendmaking winnaar!
21:00 Netwerken en borrelen

Locatie & Parkeren
DOT Groningen
Vrydemalaan 2, 9713 WS Groningen
Parkeren kan in de garage direct naast DOT