Pitch Please | The Boxing Edition!

Are you ready to rumble… Bestel nu je tickets!

Pitch Please…
Ze kijken elkaar recht in de ogen, elk in een hoek van de ring. Ze zijn klaar voor de strijd..  Are you ready to rumble? Op 30 januari 2020 in het Martiniplaza tijdens Pitch Please The Boxing Edition, stappen ondernemers de Boxring in om met hun pitch hun tegenstander knockout te slaan.

De pitchers
Tijdens het spektakel gaan zijn vier plekken beschikbaar om in de ring te strijden voor de ultieme titel; Winnaar van Pitch Please! Drie van deze plekken zijn al vergeven.. de vierde plek wordt live door het publiek gekozen!

Inspiratie en sensatie & ondernemer Daan Weddepohl
Ondernemen is net topsport. Soms moet je klappen incasseren om als winnaar uit de ring te stappen! Verwacht net als bij een echte boxwedstrijd spektakel! Er zal geen bloed vloeien, maar er zullen zeker rake klappen worden uitgedeeld door de pitchers. Laat je inspireren door Daan Weddepohl (Peerby) die zelf als ondernemer óók heel wat klappen heeft moeten incasseren. Hij vertelt over zijn grootste successen en the big mistakes! Met dans, een heuse ‘Ringmaster’ een top locatie én een publiek vol ondernemers, ondernemende studenten en partners van De Noorderlingen belooft het een geweldige middag te worden!

En JIJ kunt er bij zijn!

Ondernemer Daan Weddepohl, Peerby.
Over 99 redenen om te stoppen.. en toch door te gaan

Wat hebben technologie, startups en duurzaamheid met elkaar te maken? Alles volgens Daan Weddepohl. Hij is de CEO en oprichter van Peerby, een platform waarop spullen gedeeld kunnen worden. Peerby heeft wereldwijd actieve leden die het platform gebruiken om spullen te lenen, te delen en te verhuren. Hiermee creëren de Peerby leden sociaal kapitaal, reduceren ze hun negatieve impact op het milieu en investeren ze in hun lokale gemeenschap. Daan probeert zo de basis te leggen voor een circulaire deeleconomie.

In 2019 is Daan zijn boek gepubliceerd: ’99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan’, waarin hij uitlegt waar hij als ondernemer tegenaan is gelopen en hoe hij hiermee om is gegaan.

Tijdens Pitch Please vertelt Daan alles over de klappen die hij heeft moeten incasseren en over doorzetten als het moeilijk wordt! Natuurlijk is er ruimte voor vragen uit het publiek aan deze inspirerende ondernemer!

Programma Pitch Please!
Springerzaal, Martiniplaza
30 januari 2020

15:30 Ontvangst met bubbels
16:00 Zaal Open
16:10 Spectaculaire Opening
16:15 De Ring in! (Pitch wedstrijd)
17:30 Ondernemer Daan Weddepohl
18:00 Bekendmaking Winnaar Pitch Please
18:15 Netwerken en borrelen

Locatie & Parkeren
Martiniplaza Groningen
Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Parkeren kan in de garage direct tegenover het Martiniplaza

TICKETS (gratis) bestellen kan via deze link