PITCH PLEASE THE LIVE SHOW!

5 pitchers, 1 winnaar.? Ben JIJ er bij op 2 juli? LIVE vanuit Stadslab Groningen via Facebook live en youtube. ?Kijk live mee en maak kans op een heerlijk borrel arrangement op het Stadslab Terras!??

5 Noorderlingen op het podium. Waar de microfoon tijdens de vorige editie in een boksring stond; zetten we hem deze keer in de studio! Dit doen we vanuit Stadslab Groningen. Het publiek kijkt, nét als bij een uitzending van ‘De wereld draait door’ via een livestream mee! En het publiek is een belangrijke taak toebedeeld 😉 De jury bepaalt de winnaar, maar er is ook een publieksprijs voor de pitchers.?

Voor het publiek zelf is óók een prijs te winnen! Onder alle online kijkers verloten we een heerlijk Lunch of Borrel Arrangement op een dag naar keuze op het prachtige terras van het Suiker Terrein!?

 

Naast 5 gave pitches, gaan we in gesprek met een inspirerende ondernemer. Jurian Zijlstra, bij het grote publiek vooral bekend van Kadepop & Style26, vertelt wat de afgelopen maanden hebben betekend voor zijn bedrijf. Want: hoe zorg je dat er geld in het laatje komt als alle festivals, jouw bron van inkomen, de spil van je bedrijf ineens stil staan? En wat biedt de toekomst? Jurian neemt ons mee in zijn verhaal en geeft een kijkje in zijn ondernemersgeest, want als je denkt dat hij de afgelopen tijd stil heeft gezeten….

Stel je vragen live tijdens de stream aan Jurian, wie weet wordt jouw vraag tijdens de show beantwoord!?

Kijk voor de laatste updates op onze Facebookpagina !