Programma voor studentenondernemers zoekt een stagiair voor februari 2023! ๐Ÿ‘€๐Ÿ”Ž

De Noorderlingen is opzoek naar 1 of 2 enthousiaste stagiairs met communicatie of eventsmanagement achtergrond voor een meewerkstage! ๐Ÿคฉ

Wie ben jij?

Je bent derdejaars communicatie-student, studeert eventmanagement of kunt jezelf gewoon perfect in deze omschrijving vinden: Je wil graag werken in een enthousiast team, hebt zicht op vormgeving en bent goed in concepten omzetten in producten en kan hierin ook je eigen creativiteit kwijt.

Jij bent tevreden als iedereen tevreden is: Deelnemers, gasten en het team. Je werkt snel en secuur en vindt het leuk om ook zelf met ideeรซn te komen om je collegaโ€™s te ondersteunen. We verwachten dat je op eigen inzicht kunt werken aan de doorontwikkeling van onze huisstijl en hier actief in mee denkt. Je bent representatief in een ondernemersomgeving en kan zelfstandig werken op onze locatie.

Er wordt van je verwacht dat je waar nodig ook ondersteuning biedt op verschillende andere vlakken. Hierbij kun je denken aan het organiseren van events en het meedenken over de ontwikkeling van de programmaโ€™s, het bijhouden van social media, tot het doorlichten en organiseren van systemen.

Wie zijn wij?
Wij zijn De Noorderlingen een minor voor ambitieuze studentondernemers van oa De Hanzehogeschool en NHL Stenden. We zijn gevestigd in Groningen (Zernike Campus), maar ook actief in Friesland en Drenthe.

In ons programma krijgen studenten de kans om รฉcht aan hun eigen bedrijf te werken. Met begeleiding van professionals, coaching, workshops en toegang tot een groot netwerk aan partners. De Noorderlingen zet zich in voor jong ondernemerschap in het Noorden, want jonge ondernemers zijn de nieuwe helden van de toekomst!

Dat doen we door het organiseren van verschillende jaarlijkse events, bijeenkomsten en met een communicatie strategie voor Instagram, Facebook, Linkedin, Youtube.

Wat bieden wij?
Een afwisselende stage waarbij je actief mee denkt en helpt. Fijne inspirerende werkplek(ken) en leuke collegaโ€™s. Je bent onderdeel van het kernteam, waar de organisatoren en docenten deel van uitmaken.

Daarnaast zal je regelmatig interessante ondernemers te ontmoeten, netwerkevents bezoeken en de kans krijgen interessante workshops bij te wonen. Natuurlijk is er ook ruimte om opdrachten vanuit je eigen opleiding uit te voeren.

Je hebt:
– Een creatieve geest
– Adobe skills (of vergelijkbaar programma)
– Een goede beheersing van Excel & Word
– Waar mogelijk ervaring met CMS systemen
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Meer informatie of vragen?โ€จ Neem contact met ons op!
Stuur je motivatie + CV of je vraag naar:ย info@de-noorderlingen.nlย (tavย Jelmer van der Wijk) of bel naar 0657333966โ€จโ€จ.

Check ook onze website:ย www.de-noorderlingen.nl