Save the date! Speeddates met De Noorderlingen | 8 maart

Het pitch please event is nog maar net achter de rug, maar de volgende editie van De Noorderlingen staat te poppelen om te gaan speeddaten! We nodigen je daarom nu alvast uit voor onze Speeddates! Op 8 maart 2023 om 14:30 -16:00 bij NVNOM

Een snelle, leuke en gezellige manier om De Noorderlingen – Editie #19 te leren kennen!

Jij komt toch ook!?
Graag horen we of je er bij kunt zijn! Aanmelden kan via: https://bit.ly/3DQrB0m of mail naar louisa@de-noorderlingen.nl.. Kan je helaas zelf niet aanschuiven, maar kan een collega wel? Graag! Ook dit kan je aangeven via de link en mail!

Maar… Wat is precies de bedoeling?
We vragen ter introductie alle partners/coaches het podium te pakken en zich plenair, in een paar zinnen, voor te stellen! Het is namelijk voor nieuwe ondernemers lastig om in te schatten waarom ze met een notaris, jurist of marketingspecialist om tafel zouden moeten. Je geeft dus aan wie je bent, wat je doet en waar je de (startende) ondernemers mee zou kunnen helpen!

Ondernemers klaar? Speeddaten maar!
Vervolgens beginnen de échte speeddates. Je komt steeds met 4 of 5 Noorderlingen en 1 of 2 partners/coaches in één groep. In deze groep ga je 15  minuten met elkaar in gesprek. Klinkt dit kort? Dat is het ook! We zien deze speeddates als een manier om de drempel voor een vervolgafspraak te verlagen! Iedere Noorderling vertelt in één minuut over zijn onderneming en legt wellicht al een vraag voor. Daarna is het aan jullie om vanuit je eigen expertise scherpe vragen te stellen! Er loopt een klok mee voor de gehele speeddate.

Na 15 minuten gaat de bel. Zorg dus dat iedereen aan de beurt is geweest! Hierna worden er opnieuw 4 of 5 nieuwe Noorderlingen bij je ingedeeld. Dit herhaalt zich totdat alle Noorderlingen geweest zijn.

En dan…
Na de speeddates is er natuurlijk nog een hoop te bespreken. We hopen dat jullie, onder het genot van een borreltje, nog even blijven plakken om te praten met onze ondernemers én de andere coaches. Kortom: tijd voor verdere kennismaking en voor netwerken!

Speeddates met de Noorderlingen 
8 maart 2023
14:30 – 17:00 inclusief borrel!

Graag tot dan!