WeMa Mobile levert nieuwe app voor Salmonella monster-registraties

Het afgelopen jaar heeft WeMa Mobile, in opdracht van CLVP, een app ontwikkeld die het eenvoudiger maakt om de registraties van de monsters vast te leggen en te versturen naar klanten via de app.

Het gaat hier om monsters van voornamelijk pluimvee voor de controle op salmonella. De app was wel weer een investering voor CLVP, maar de eerste resultaten tonen aan dat het een uitstekend besluit was de opdracht aan WeMa Mobile te verstrekken. De resultaten van de monsters worden nog nauwkeuriger verwerkt en de foutmarge is geminimaliseerd.  Door de app kunnen medewerkers de resultaten van de monsters nauwkeuriger en foutloos registreren, inzetten en verwerken in de uitslagen om deze vervolgens snel aan te leveren bij haar klanten.

CLVP

CLVP is een bedrijf dat zich ontfermt over de gezondheid van uw dieren, voornamelijk pluimvee. Het bedrijf heeft in de afgelopen paar jaar een enorme groei van meer dan 400% doorgemaakt. Daardoor was het oude systeem niet meer toereikend. Met het oog op de toekomst, waarin apps een grote rol spelen, is er gekozen voor de investering in deze voor CLVP op maat geschreven app!

Samenwerking

Het voordeel van WeMa Mobile is het makkelijke contact, de korte lijntjes en het meedenken in het succes van de app voor CLVP.

Menno Haandrikman, analist bij CLVP, omschrijft de app als:
‘’Een hele positieve ontwikkeling die een enorme bijdrage levert aan de nauwkeurigheid, het uitbrengen van de geaccrediteerde analyse certificaten en de efficiëntie’’.

 

Geplaatst op: 03-10-2016 door Anna Vellinga