Wereldveroveraars en grenzen verleggende ondernemers gezocht!

Ben jij student met je eigen bedrijf? Dan zoeken we jou! De Noorderlingen is een minor voor ambitieuze studenten met een eigen onderneming. 5 maanden lang écht werken aan je bedrijf of business idee onder begeleiding van professionals. Inspirerende sprekers, bijzondere workshops, bedrijfsbezoeken je eigen business coach én toegang tot een enorm netwerk van partners.

Ambitie om te groeien

OndernemersMinor De Noorderlingen is er voor ambitieuze studentondernemers met een eigen startup of een geweldig bedrijfsidee. In september 2018 start de10e editie ondernemende studenten die een half jaar lang keihard werken aan eigen business en groeien als bedrijf én als ondernemer. Met workshops, coaching, begeleiding van professionals én toegang tot een breed netwerk, krijgen De Noorderlingen een stevige duw in de rug op weg naar succes! Vragen over financiering, communicatie, of een juridisch vraagstuk waarmee je zit? Partners als FC Groningen, Trip Advocaten, Rabobank en RTV Noord helpen je
op weg met hun expertise.

Springplank

De Noorderlingen heeft vele succesvolle alumni en is dé springplank om je bedrijf én jezelf als ondernemer te ontwikkelen. Een selecte groep studenten zal worden onderworpen aan een strenge selectieprocedure en zullen zich in september met trots ‘Nieuwe helden van het Noorden’ mogen noemen!

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden naar De Noorderlingen? Geef je op voor ons programma of kijk op onze website! Misschien sta jij straks tussen de nieuwe ondernemende helden!

www.de-noorderlingen.nl of vind ons op facebook: De Noorderlingen ondernemende helden.

We werken met een selectie procedure, alleen jezelf aanmelden via je hogeschool is dus niet voldoende!