Yorrit Kalfsbeek & Tessa Hulshof

Yorrit Kalfsbeek & Tessa Hulshof
Bedrijf:Deloitte

Yorrit Kalfsbeek
Mijn naam is Yorrit Kalfsbeek en sinds 2019 werkzaam binnen de MKB-praktijk van Deloitte. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van MKB ondernemingen uit Noord-Nederland op het gebied van onder andere financiële en fiscale aspecten. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van jaarrekeningen en het ondersteunen bij administratieve processen en belastingaangiften.

Ik kan me voorstellen dat de administratie niet de hoogste prioriteit heeft binnen jouw onderneming. Ik help je graag bij al je vragen omtrent financiën en fiscaliteit!

Tessa Hulshof
Mijn naam is Tessa Hulshof, Adviseur bij Deloitte Accountancy & Advies. Als adviseur voor het midden- en kleinbedrijf help ik graag ondernemers bij hun groei ambities. Wij ondersteunen ondernemers bij het creëren van inzicht in de financiële prestaties van het bedrijf, maar kijken ook vooruit. Veel bedrijven zijn op zoek naar financiering en druk met het managen van de groei. Het zoeken naar het juiste business model, slim gebruik maken van fiscale mogelijkheden en subsidies en het inrichten van de organisatie en processen en vinden van financieringsmogelijkheden zijn zaken waar wij ondernemers dagelijks bij begeleiden.

Wil je graag een keer sparren over de financiële gezondheid van je onderneming, neem dan gerust contact met ons op!
ykalfsbeek@deloitte.nl  & thulshof@deloitte.nl