Esmee Marrink & Monique Alberts

Esmee Marrink & Monique Alberts
Bedrijf:ASBR Subsidium
Functie:Subsidieadviseur ASBR

Over Esmee
Hi! Ik ben Esmee Marrink en ik ben geografisch gezien een echte Noorderling. Ik woon namelijk al mijn hele leven in de stad Groningen en ik ben dus een Stadjer in hart en nieren. In 2017 studeerde ik af aan de Hanzehogeschool Groningen voor de opleiding Facility Management. Vervolgens ben ik door gaan studeren en heb ik in 2021 mijn master Change Management gehaald. Direct daarna ben ik op zoek gegaan naar een consultancy-functie en ben ik terechtgekomen bij ASBR Subsidium. Daar ben ik nu sinds maart 2021 werkzaam als subsidieadviseur. In deze korte tijd heb ik al erg veel verschillende projecten voorbij zien komen, wat het werk erg leuk en afwisselend maakt.

Over Monique
Hallo, mijn naam is Monique Alberts en ik ben reeds vele jaren met veel plezier werkzaam bij ASBR Subsidium. Ik vind het inspirerend om dagelijks bezig te zijn met het realiseren van financieringen/subsidies voor een grote verscheidenheid aan bedrijven en projecten. In de loop der jaren heb ik veel kennis opgedaan over de bedrijvigheid en de subsidiemogelijkheden in Noord-Nederland (en daar buiten). Heb jij als starter plannen en een ondernemende geest? Dan help ik je graag je plannen te realiseren.

Het leuke aan onze functie is dat wij bij erg veel bedrijven terechtkomen die actief zijn in diverse sectoren. Van grote bedrijven tot start-ups. Dat is ook hetgeen wat ons werk erg interessant en leuk maakt. Als subsidieadviseur krijg je veel mee van hoe bedrijven te werk gaan en vanwege de vele innovatieprojecten die wij begeleiden levert dit vaak een onverwachte kijk op (alledaagse) zaken op.

ASBR Subsidium heeft veel ervaring in het verwerven van subsidie. De dienstverlening begint met een inventarisatie van de subsidiemogelijkheden en indien het leidt tot concrete mogelijkheden stellen wij de aanvraag op, dienen we deze in, onderhouden we contacten met de subsidieverlenende instantie, begeleiden wij de projectadministratie en stellen wij tussentijdse rapportages en einddeclaraties op. Ook controles worden door ons voorbereid en bijgewoond.

Ondersteuning De Noorderlingen
Vanuit ASBR Subsidium ondersteunen wij graag jonge ondernemers met innovatieve ideeën. Onze bedrijfsnaam staat niet voor niets voor Ambition – Skills – Brains – Recources. Wij begrijpen dat het lastig is voor startende ondernemers om vooral in het begin hun bedrijf op te starten en het nieuwe product in de markt te zetten. Dankzij onze kennis van subsidies én brede ervaring in het bedrijfsleven kunnen wij hen verder helpen. Als ASBR Subsidium vinden wij het van groot belang dat er voldoende aanwas blijft van jonge innovatieve bedrijven en daarom willen wij diegenen daarbij graag ondersteunen. We nemen daarom deel aan de speeddates om onze kennis te delen en faciliteren de Noordelingen een kosteloos kennismakingsgesprek op ons kantoor te Hoogezand.

De verfrissende blik op de wereld van jonge ondernemers maakt dit initiatief zo inspirerend. Een nieuwe, innovatieve kijk die kan leiden tot grote verandering. En daar dragen wij graag een steentje aan bij!

Maak alvast kennis met ons op www.subsidium.nl!