Hendrik Jan Oeben

Hendrik Jan Oeben
Bedrijf:ASBR Subsidium
Functie:Subsidieadviseur ASBR

Over mijzelf

Hallo! Mijn naam is Hendrik Jan Oeben. Al mijn hele leven woonachtig in de Kop van Drenthe en dus in die zin een echte Noorderling. In 2006 studeerde ik af als bedrijfseconoom aan de Hanzehogeschool en na twee functies op de financiële administratie ging aan de slag als subsidieadviseur. Nu ben ik werkzaam bij ASBR Subsidium en ben ik ongeveer 8,5 jaar lang thuis in de subsidies. Deze functie sluit goed aan bij mijn brede interesse, mijn opleiding en mijn kennis en vaardigheden.

Inmiddels heb ik kennis mogen maken met vele soorten bedrijven die actief zijn in diverse sectoren. Van grote bedrijven tot startups. Dat is ook hetgeen wat mijn werk erg interessant en leuk maakt. Als subsidieadviseur krijg je veel mee van hoe bedrijven te werk gaan en hoe zij succesvol proberen te zijn. En vanwege de vele innovatieprojecten die wij begeleiden levert dit vaak een onverwachte kijk op (alledaagse) zaken op.

 ASBR Subsidium heeft veel ervaring in het verwerven van subsidie. De dienstverlening begint met een inventarisatie van de subsidiemogelijkheden en indien het leidt tot concrete mogelijkheden stellen wij de aanvraag op, dienen we deze in, onderhouden het contacten met de subsidieverlenende instantie, begeleiden wij de projectadministratie en stellen wij tussentijdse rapportages en de einddeclaraties op. Ook controles worden door ons voorbereid en bijgewoond.

 Ondersteuning De Noorderlingen

Vanuit ASBR Subsidium ondersteun ik graag jonge ondernemers met innovatieve ideeën. Onze bedrijfsnaam staat niet voor niets voor Ambition – Skills – Brains – Recources. Wij begrijpen dat het lastig is voor startende ondernemers om vooral in het begin hun bedrijf op te starten en het nieuwe product in de markt te zetten. Dankzij onze kennis van subsidies én brede ervaring in het bedrijfsleven kunnen wij hen verder helpen. Als ASBR Subsidium vinden wij het van groot belang dat er voldoende aanwas blijft van jonge innovatieve bedrijven en daarom willen wij diegenen daarbij graag ondersteunen. We delen daarom graag onze kennis en faciliteren de Noordelingen een kosteloos kennismakingsgesprek op ons kantoor te Hoogezand.

De verfrissende blik op de wereld van jonge ondernemers maakt dit initiatief zo inspirerend. Een nieuwe, innovatieve kijk die kan leiden tot grote verandering. En graag dragen wij een steentje daar aan bij!

 Maak alvast kennis met ons op www.subsidium.nl!