TRIP Advocaten Notarissen

TRIP Advocaten Notarissen
Bedrijf:TRIP Advocaten Notarissen

Met tachtig juristen, verspreid over kantoren in AssenGroningen en Leeuwarden, vormt TRIP Advocaten Notarissen de grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland. Wij staan midden in de Noord-Nederlandse samenleving en zijn vertrouwd met de noordelijke cultuur van nuchter pragmatisme en handen uit de mouwen. Al jaren zijn wij trotse partner van De Noorderlingen. Wij halen er energie en inspiratie uit om met jonge ondernemers te sparren over hun (juridische) uitdagingen. Lees hieronder wie er in ons Noorderlingen team zitten en wat hun specialisme is.

Rutger Duursma

Mijn naam is Rutger Duursma. Opgegroeid in het Drentse dorp Borger, woonachtig in Groningen stad en werkzaam in de hoofdstad van Friesland. Een echte noorderling, mag je wel zeggen. Na mijn rechtenstudie ben ik in 2018 aan de slag gegaan als advocaat bij TRIP Advocaten en Notarissen (vestiging Leeuwarden). Binnen die functie houd ik mij dagelijks bezig met het recht waar ondernemers mee te maken krijgen. Denk daarbij aan het opstellen en beoordelen van en procederen over contracten (waaronder algemene voorwaarden). De Noorderlingen vind ik een mooi initiatief om jonge en talentvolle ondernemers een platvorm te bieden, waar zij met behulp van de expertise uit allerlei vakgebieden (waaronder het juridische) hun commerciële ideeën kunnen concretiseren. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

Hester Ellemers

Mijn naam is Hester Ellemers. Ik ben opgegroeid in Heerenveen, heb gestudeerd in Groningen en ben inmiddels alweer sinds 2018 werkzaam bij TRIP Advocaten Notarissen in Leeuwarden. Veel noordelijker kan het bijna niet!

Ik ben gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht, ICT-recht en privacyrecht. Alhoewel de meeste Noorderlingen bij het intellectuele eigendomsrecht meteen denken aan patenten, is het IE-recht veel breder dan dat. Denk bijvoorbeeld ook aan merkenrechten, handelsnamen, auteursrechten etc.

Van mijzelf ben ik een enthousiaste, ambitieuze en betrokken advocaat. Daarnaast ben ik opgegroeid in een ondernemersgezin waardoor ik het ontzettend leuk vind om startende ondernemers op juridisch gebied te ondersteunen. Ik help jullie Noorderlingen dan ook graag met een praktisch (noordelijk nuchter) advies!

Arnoud van Wijk

Mijn naam is Arnoud van Wijk. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij TRIP Advocaten Notarissen. Ik heb mij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en adviseer ondernemers dagelijks over het opstellen en beoordelen van contracten en overige aspecten van het ondernemerschap. Voorafgaand aan mijn rechtenstudie heb ik een bachelor bedrijfskunde behaald. Ik ben daarom een geschikte sparringpartner voor zowel juridische als bedrijfskundige vraagstukken. Zelf heb ik ook enige ervaring met ondernemerschap en zal  die kennis en kwaliteiten graag willen inzetten om de talentvolle ondernemers van De Noordelingen te ondersteunen en te adviseren.

Vincent de Jong

Mijn naam is Vincent de Jong. Na het afronden van mijn studie Notarieel Recht ben ik begonnen als kandidaat-notaris Ondernemingsrecht en Familierecht bij TRIP Advocaten Notarissen in Groningen. Ik heb het altijd belangrijk gevonden om doelen te stellen en ambitieus hiervoor aan de slag te gaan. Iets wat ik terugzie bij de studenten die deel uitmaken van De Noorderlingen. Op het juridische vlak kan ik de (startende) ondernemers begeleiden bij het opstellen van samenwerkingscontracten en het oprichten van een besloten vennootschap/vereniging/stichting. Daarnaast geef ik graag advies over de dingen die geregeld moeten worden ten aanzien van de onderneming als de ondernemende studenten een samenlevingscontract aangaan of in het huwelijk treden. Hierbij wil ik De Noorderlingen zeker ondersteunen!