Trip Advocaten & Notarissen

Trip Advocaten & Notarissen
Bedrijf:Trip Advocaten & Notarissen

Met tachtig juristen, verspreid over kantoren in AssenGroningen en Leeuwarden, vormt Trip Advocaten & Notarissen de grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland. Wij staan midden in de Noord-Nederlandse samenleving en zijn vertrouwd met de noordelijke cultuur van nuchter pragmatisme en handen uit de mouwen. Al jaren zijn wij trotse partner van De Noorderlingen. Wij halen er energie en inspiratie uit om met jonge ondernemers te sparren over hun (juridische) uitdagingen. Lees hieronder wie er in ons Noorderlingen team zitten en wat hun specialisme is.

 Merel Aaftink

 Sinds 2013 werk ik als advocaat bij Trip Advocaten & Notarissen. Ik heb mij gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht en het ondernemingsrecht en adviseer ondernemers dagelijks over bijvoorbeeld het vastleggen, beschermen en overdragen van hun intellectueel eigendom. Ik haal veel energie uit het samenwerken met jonge ondernemers. Met veel enthousiasme ben ik betrokken bij De Noorderlingen vanwege de energie van De Noorderlingen. Het is mijn ervaring dat De Noorderlingen niet alleen een antwoord willen op een afgebakende vraag, maar juist op zoek zijn naar een sparringpartner. Op zo’n manier raak je betrokken bij De Noorderling zelf, diens onderneming en zijn of haar passie. En daar haal ik dan ook weer veel energie uit!

Rutger Duursma

Mijn naam is Rutger Duursma. Opgegroeid in het Drentse dorp Borger, woonachtig in Groningen stad en werkzaam in de hoofdstad van Friesland. Een echte noorderling, mag je wel zeggen. Na mijn rechtenstudie ben ik in 2018 aan de slag gegaan als advocaat bij Trip Advocaten en Notarissen (vestiging Leeuwarden). Binnen die functie houd ik mij dagelijks bezig met het recht waar ondernemers mee te maken krijgen. Denk daarbij aan het opstellen en beoordelen van en procederen over contracten (waaronder algemene voorwaarden). De Noorderlingen vind ik een mooi initiatief om jonge en talentvolle ondernemers een platvorm te bieden, waar zij met behulp van de expertise uit allerlei vakgebieden (waaronder het juridische) hun commerciële ideeën kunnen concretiseren. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

Arie Mes

In de zomer van 2011 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar ik mijn master Notarieel Recht heb behaald. Sinds 1 oktober 2011 ben ik als kandidaat-notaris werkzaam bij Trip Advocaten & Notarissen in de secties commercieel vastgoed en ondernemingsrecht. Een prachtig onderdeel van mijn beroep is het contact met de ondernemer. Vanuit mijn juridische expertise adviseer ik ondernemers onder meer bij het opzetten en oprichten van ondernemingen, het aangaan en vormgeven van samenwerkingsverbanden en de aan- en verkoop van ondernemingen. Het TopProgramma Ondernemerschap vind ik een mooi initiatief. Ik kijk er naar uit om de talentvolle ondernemers van het TopProgramma Ondernemerschap een juridisch advies op maat te geven!

Rick Hemstra

Mijn naam is Rick Hemstra en ik ben advocaat bij Trip Advocaten & Notarissen. Ik ben gespecialiseerd in intellectueel eigendom en IT-recht. In mijn dagelijkse praktijk adviseer en procedeer ik onder met over auteursrecht, merkrecht, handelsnaamrecht en privacyrecht. Ook met vragen over modelrecht, domeinnaamgeschillen, reclamerecht en slaafse nabootsingszaken kun je mij benaderen. Door cliënten en collega’s word ik vaak geprezen om mijn praktische oplossingen en mijn pragmatische benadering van een zaak.

Al enige tijd ben met veel plezier betrokken bij de Noorderlingen. Tijdens mijn studie had ik zelf een bedrijf. Het ondernemen is altijd in mijn bloed blijven zitten en ik weet wat er speelt in het hoofd van een ondernemer. Ik krijg er energie van om startende ondernemers een (juridisch) duwtje in de juiste richting te geven.

Delila Zejnilović

Ik ben Delila Zejnilović, werkzaam als kandidaat-notaris bij Trip Advocaten & Notarissen met als specialisatie ondernemingsrecht. Ik houd mij met name bezig met het (juridisch) opzetten en inrichten van een onderneming, het vormgeven van de samenwerking tussen ondernemers en/of investeerders, maar ook bedrijfsovernames. Sinds 2018 ben ik met veel plezier betrokken bij De Noorderlingen, waarbij ik (startende) ondernemers op juridisch vlak adviseer en begeleid. De reden waarom ik mij heb aangesloten bij De Noorderlingen is omdat ik ontzettend veel energie krijg van de ambities en ideeën, waarbij ik elke lichting weer wordt verrast. Zij denken in mogelijkheden. En ik denk graag met ze mee.